12Meet expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

12Meet review

Over 12Meet

12Meet.com is een internationale datingwebsite. Je kunt je gratis aanmelden en een profiel aanmaken. Aanmelden kun je doen door middel van Facebook of met een e-mailadres en een wachtwoord.Om volledig gebruik te kunnen maken van de website dien je een abonnement te nemen Vervolgens is het de bedoeling dat je een lange lijst met informatie invult. Je kunt er steeds voor kiezen om het over te slaan, maar je dient het toch te doorlopen. Bijna aan het einde zijn er wel enkele verplichte velden die je dient in te vullen. En vervolgens nog een hoop vragen die je weer later kunt invullen.

Om volledig gebruik te kunnen maken van de website dien je een abonnement te nemen. Het standaard abonnement kost tussen de 14,95 euro per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden en 29,95 euro per maand bij een lidmaatschap van 1 maand. Je kunt als extra een Premium abonnement nemen. Voor 12,- euro extra per maand kan iedereen die jij een bericht stuurt, jou gratis een antwoord sturen.

Zelfs als je niets van de verplichte informatie hebt ingevuld, krijg je matches met hoge scores. Alhoewel 12Meet geen gebruik lijkt te maken van nep profielen zijn de abonnementskosten erg hoog. Daarnaast is het heel erg vreemd dat alle profielen in het Engels geschreven zijn, ook als deze uit Nederland afkomstig zijn. Het beheer van 12Meet valt onder Dating Lab en deze blijkt gevestigd te zijn in Zuid-Afrika. Mocht je dus tegen problemen aanlopen dan zal het erg moeilijk zijn om verhaal te halen. Het is dan ook maar de vraag of het slim is om je hier aan te melden om een date te vinden.

Wij raden 12Meet niet aan!

12Meet: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over 12Meet en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 255 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen