50Plusmatch expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

50Plusmatch

50PlusMatch – De datingsite voor actieve 50plussers

Ook ouderen maken steeds meer gebruik van het internet en het is dan ook goed om te weten dat ook zij nu gebruik kunnen maken van een leuke datingsite om met leuke nieuwe mensen in contact te komen. Op 50PlusMatch staan vele oudere vrijgezellen ingeschreven en die zoeken een nieuwe relatie of een leuke vriendschap.50PlusMatch de winnaar van een Thuiswinkel Award & beste uit de test! Naast dat je op deze website alleen leden kunt zoeken en benaderen is er hier nog een andere mogelijkheid. Het is namelijk mogelijk om samen met een ander lid een leuke quiz te gaan spelen. Op deze manier leer je een lid goed kennen en heb je ook meteen een leuke bezigheid. Zoals de naam al aangeeft is dit een website waar je alleen leden van boven de vijftig jaar vindt. Het is een mooie en duidelijke website en het is dan ook niet zo vreemd dat deze website al vele prijzen heeft gewonnen. Zo is 50PlusMatch de winnaar van een Thuiswinkel Award en kwam die ook goed uit de bus bij een test van het televisieprogramma Kassa. Ben je dus iemand van boven de vijftig en zou je het leuk vinden om in contact te komen met andere vijftigplussers dan is dit een website die aan te raden is.

Er zijn op deze website duizenden leden te vinden en als jij ingeschreven staat dan kun je ook op zoek gaan naar leden die bij jou in de regio wonen. Het contact leggen is erg eenvoudig en dit kun je niet alleen doen door het sturen van berichten maar het is ook mogelijk om van een chat gebruik te gaan maken. Dit is een leuke manier van communiceren waarmee je snel de ander goed leert kennen. Dit is dan ook echt een datingsite waar veel aandacht aan is besteedt en waar het ook leuk is om ingeschreven te staan.

Steeds meer vijftigplussers zoeken online naar een geliefde

Het aantal vijftigplussers wat online op zoek gaat naar een geliefde dat is de laatste jaren enorm gestegen. één op de drie vijftigplussers leert elkaar online kennenDe laatste jaren hebben zelfs een derde van alle vijftigplussers elkaar online leren kennen. Dit kun je ook wel merken aan het ledenaantal wat op deze website te vinden is. Er zijn vele leuke mannen en vrouwen en die zoeken allemaal een leuk gezelschap. Ben je alleen op zoek naar een vriendschap dan is dit ook geen probleem en ook dan kun jij je gewoon in gaan schrijven.

Het percentage mannen en vrouwen wat ingeschreven staat dat is dan ook nog eens bijna gelijk. Wanneer jij ook een leuk persoon wilt vinden dan kun jij je gratis in gaan schrijven en dan kun je met eigen ogen zien hoe leuk deze website is. Wil je eerst meer weten dan is het ook mogelijk om op de website van 50PlusMatch vele succesverhalen te lezen van mensen die elkaar via deze website hebben leren kennen. Misschien vertel jij straks wel je eigen succesverhaal als jij je gaat inschrijven. Het is dan in ieder geval zeker dat je vele leuke nieuwe mensen gaat leren kennen.

Wat kost 50Plusmatch?

Iedereen die zich aansluit bij de datingsite van 50Plusmatch begint automatisch met een gratis account/lidmaatschap. Zo kun je op je gemak kennis maken met de website en oordelen of dit iets voor jou is. Om contact op te nemen met andere leden heb je echter een betaald abonnement nodig. Het goedkoopste lidmaatschap bedraagt €7,95 per maand.

Meer weten over de kosten van 50Plusmatch? Klik dan hier

Wij raden 50Plusmatch aan!

50plusmatch inloggen

Problemen met inloggen op de datingsite van 50Plusmatch.nl? Lees hier stap voor stap hoe dit moet.

50Plusmatch account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij de datingsite van 50Plusmatch? Lees hier stap voor stap hoe dit moet, en verwijder je profiel binnen enkele seconden

50Plusmatch kosten

Kosten van 50plusmatch vind je op deze pagina! Het goedkoopste Volledig lidmaatschap kost €7,95 per maand. Klik hier voor leuke acties op 50plusmatch

50Plusmatch: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over 50Plusmatch en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 30 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen