Algemene voorwaarden

Wij zien het als onze taak om jou te helpen bij het vergelijken van de gratis datingsites. Datingsite-vergelijken.nl biedt zelf geen datingservice aan maar verwijst de bezoekers enkel alleen naar de meest geschikte website. Voor de informatie en de ervaringen op deze websites zijn wij dan ook niet aansprakelijk. Alle teksten, afbeeldingen en andere informatie op deze website is eigendom van datingsite-vergelijken.nl. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om deze te gebruiken of te publiceren. Aan de informatie die op deze website te vinden is daar zijn geen rechten aan te ontlenen. Mocht het zo zijn dat enige bepaling van deze algemene voorwaarden nietig is of is vernietigd dan zullen de overige algemene voorwaarden van kracht blijven. Datingsite-vergelijken.nl behoudt het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen. Dit geldt dan ook voor de al lopende overeenkomsten. De website is alleen te gebruiken voor personen van achttien jaar en ouder.

Reviews

Datingsite-vergelijken.nl aanvaard geen enkele aansprakelijkheid die is ontstaan door de reviews die op de website te vinden zijn. Ook wordt er geen verantwoordelijkheid genomen voor de reacties en de ervaringen die er op deze website te lezen zijn. De prijzen van de datingsite die op deze website te lezen zijn die worden aangeleverd door de datingsite. Wij geven geen garanties voor deze prijzen en nemen geen verantwoordelijkheid bij een verkeerd genoemde prijs. Wel zullen wij er alles aan doen om de prijzen zo accuraat mogelijk te houden.

De reviews die op deze website te lezen zijn die zijn geschreven door onafhankelijke personen. Alle datingsites die worden op dezelfde punten getest. Aan type- of programmeerfouten kunnen geen rechten worden ontleent.

Gebruik van de website

Als je als bezoeker van Datingsite-vergelijken.nl gebruik maakt dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden. De meest recente algemene voorwaarden zullen van toepassing zijn wanneer je de website bezoekt.

Contact

Email

Je kan ons benaderen door een e-mail te sturen naar het volgende e-mailadres:

info@datingsite-vergelijken.nl