Alternatiefdaten expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

Alternatiefdaten review

Over Alternatiefdaten

AlternatiefDaten is een datingwebsite voor alternatieve mensen. Mannen en vrouwen kunnen hier op zoek naar een date of vriendschappen. Aanmelden is gratis en ook het aanmaken van een profiel is gratis. Als gratis lid kun je de profielen van andere leden bekijken, maar je moet dan wel je eigen profielgegevens ook ingevuld hebben. Je ziet wel de profielfoto van andere leden.

Wanneer je volledig gebruik van AlternatiefDaten wilt maken dien je dus je profiel volledig in te vullen en een betaald lidmaatschap te nemen. Met dit betaalde lidmaatschap kun je 1 op 1 videochatten, berichten versturen, onbeperkt interesse berichten versturen, zien wie betaald lid is en wie niet, profielbezoeken verbergen, meerdere foto's en video's bekijken, zien wie jouw profiel heeft bezocht en uitgebreider zoeken. Wanneer jij je profiel wilt invullen, word je verplicht om een hoop informatie op te geven. Je kunt je profiel niet opslaan zonder deze informatie in te vullen.

Wat zijn de kosten?

Voor een abonnement betaal je voor 1 maand 12,50 euro, voor 3 maanden 25,- euro en voor 6 maanden 37,50 euro. Een groot pluspunt is dat de lidmaatschappen niet automatisch worden verlengd.

Ben jij op zoek naar een date met een alternatief persoon dan kan AlternatiefDaten.nl een goede optie zijn. Er lijken geen addertjes onder het gras te zitten en de abonnementskosten blijven binnen de redelijke perken. Meld je aan en vul je profiel zo volledig mogelijk in om een goed beeld te krijgen van de leden op de website. Zo kom je er het snelste achter of jij een abonnement wilt nemen en je alternatieve datingavontuur online kunt beginnen.

Wij raden Alternatiefdaten niet aan!

Alternatiefdaten: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Alternatiefdaten en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 475 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen