Anoniemdaten expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Anoniemdaten review

Over Anoniemdaten

Anoniemdaten.nl is een datingsite waar je op zoek kunt gaan naar diverse vormen van erotische contacten. Aanmelden gaat snel en is gratis. Wanneer je bent aangemeld kun je gratis de profielen van andere leden bekijken.

Wat kost het?

Voor het communiceren met andere leden heb je credits nodig. Je krijgt na het bevestigen van je e-mailadres 3 gratis credits. Je kunt credits in een pakket aanschaffen en dan betaal je tussen de 0,60 eurocent per credit bij een pakket van 200 credits en 1,- euro per credit bij een pakket van 10 credits.

Het is echter niet aan te raden om credits aan te schaffen om te communiceren met andere profielen daar het niet zeker is dat je met echte leden te maken hebt. Uit de Algemene Voorwaarden blijkt namelijk dat je te maken hebt met nep profielen:

Artikel 5: content

“5.1 ... Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk...”

“5.2. Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen.”

“5.3.W i c k e d M e d i a behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.”

Het moge duidelijk zijn dat de kans dat jij hier een echte sexdate scoort zeer minimaal is. Niet alleen maakt de website gebruik van nep profielen, Anoniemdaten.nl verstuurt ook nog zelf berichtjes via die profielen om jou aan de praat te houden en op die manier credits te laten aanschaffen.

Wij raden Anoniemdaten niet aan!

Anoniemdaten: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Anoniemdaten en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen