50Plusmatch account verwijderen

Door: Jeroen van de Berg

50Plusmatch account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij 50Plusmatch?

De website van 50Plusmatch die is voor personen boven de vijftig jaar. Wanneer je hier staat ingeschreven dan doe je dit dus om een leuke afspraak met een vijftigplusser te krijgen. Het kan natuurlijk zo zijn dat deze website niet aan je eisen voldoet of dat je via deze website een leuke relatie hebt gevonden. Het is dan nodig om je uit te schrijven en dit kun je zeer makkelijk doen.

Het uitschrijven bij 50Plusmatch werkt als volgt, we zullen je dit stap voor stap uitleggen.

  1. Ga naar de website van 50Plusmatch en log in.
  2. Klik op het horizontale menu op 'Mijn profiel'
  3. In het linker blauwe menu klik je op 'Mijn instellingen wijzigen'
  4. Klik als laatste op 'Uitschrijven'

Nadat je de keuze hebt bevestigd ben je dan al uitgeschreven. Je zal dan via e-mail bericht krijgen hoe lang je abonnement nog doorloopt en vanaf welk moment je niet meer in kunt loggen. Je hebt dan de mogelijkheid om je weer in te schrijven bij een andere datingsite.

Niet gevonden waar jij naar op zoek was?

Mocht het zo zijn dat je niet tevreden bent over de website dan is het goed om te weten dat er meer websites zijn waar je op een leuke manier met ouderen in contact kunt komen. Wij willen je dan aanraden om eens een kijkje te nemen bij Lexa. Hier heb je ook ook veel oudere leden en het contact leggen gaat hier op een zeer eenvoudige wijze. Het is goed om te weten dat jij je hier gratis in kunt schrijven en dat je dan zelf alle leuke leden kunt bekijken.

Lexa is dan misschien wel niet een website die specifiek bedoelt is voor de vijftigplusser maar het is wel een website waar je op een makkelijke manier met de juiste doelgroep in contact kunt komen. Het zoeken naar leden is makkelijk en al snel zal je de leden hebben gevonden die dan voor jou interessant zijn.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie