50plusmatch inloggen

Door: Eliza de Jager

50plusmatch inloggen

Hoe log ik mij in bij 50Plusmatch.nl?

Inloggen op de datingsite van 50plusmatch is niet voor iedereen even makkelijk of vanzelf sprekend. Op deze pagina vind u hoe u snel en gemakkelijk kunt inloggen. Echter om te kunnen inloggen op de datingsite van 50plusmatch heeft u eerst een profiel nodig. Heeft u nog geen profiel/account bij 50plusmatch? Dan adviseren wij om dit eerst te doen. Klik hier om een profiel aan te maken bij 50plusmatch.nl

Heeft u wel een profiel maar weet u niet hoe u moet inloggen? Lees dan dit stappen plan hier onder. Bij 50plusmatch kunt u met uw nickname en wachtwoord inloggen. Dit werkt als volgt:

  1. Ga naar www.50Plusmatch.nl
  2. U bevind zich nu op de homepage van 50Plusmatch.nl. Rechts bovenin zit u staan inloggen (klik hier op)
  3. U krijgt nu 2 witte balkjes te zien. Vul in het eerste balkje uw nickname in en in het 2de balkje uw bijbehorende wachtwoord.
  4. Klik op inloggen
  5. Gefeliciteerd u bent nu ingelogd op de datingsite van 50Plusmatch

50Plusmatch wachtwoord vergeten?

Als u niet kunt inloggen omdat u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u deze ook eenvoudig terug krijgen of resetten. Volg de stappen hierboven, echter in plaats van uw nickname en wachtwoord in te vullen klikt u op "wachtwoord vergeten?'. U belandt nu op een aparte pagina, waar u uw wachtwoord terug kunt krijgen. Vul uw nickname en uw e-mailadres in en klik op zend. U ontvangt nu een e-mail met instructies om uw wachtwoord te resetten zodat u weer in kunt loggen.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie