Alleenstaande-mamas account verwijderen

Door: Dionne de Groot

Alleenstaande mamas

Uitschrijven Alleenstaande-mamas

De naam die zegt het al en de website van Alleenstaande-mamas die is voor vrouwen die moeder zijn en die een leuke date zoeken. Het kan zijn dat jij je uit wilt schrijven bij deze website en dat je niet precies weet hoe je dit moet doen. Daar gaan wij je dan in dit artikel meer over vertellen. De kans is groot dat je bij deze website iemand hebt gevonden en dat jij je daarom uit wilt schrijven. Ook kan het zijn dat je toch niet helemaal tevreden was en dat je er daarom voor gekozen hebt om je uit te schrijven. Er kunnen dus verschillende redenen zijn. Ga jij je uitschrijven omdat je niet tevreden bent dan willen wij je aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van Pepper. Dit is dan wel niet een website waar je alleenstaande ouders kunt vinden maar dit is wel een website waar veel mensen boven de dertig te vinden zijn. De kans is dan ook groot dat jij daar een leuk persoon gaat vinden om mee op date te gaan. Vervolgens weet je dan nooit wat er allemaal kan gebeuren.

Hoe schrijf jij je uit?

We zullen je aan de hand van een aantal stappen uitleggen hoe jij je uit kunt schrijven bij de website van Alleenstaande-mamas. Er zijn twee mogelijkheden en dat is om je volledig uit te schrijven en dan wordt ook je profiel verwijdert. Wil je alleen je abonnement stopzetten dan is dit ook mogelijk en dan blijft wel je profiel actief.

Het stopzetten van een abonnement

Als jij je abonnement stop wilt zetten dan dien je te klikken op het icoontje van het profiel en dit kun je rechtsboven vinden. Je gaat dan naar het tabblad 'Mijn abonnement' en achter 'Opwaarderplan' klik je dan op 'Wijzigen'. Hier selecteer je dan 'Geen' en het abonnement wat je dan hebt zal niet verlengd worden. Je kunt wel gewoon het abonnement blijven gebruiken tot de einddatum.

Het stopzetten van een abonnement en het verwijderen van een profiel

Wanneer je niet alleen je abonnement stop wilt zetten maar ook je profiel wilt verwijderen dan doe je het volgende:

  1. Stap 1:
  2. Ga naar de website en log in.

  3. Stap 2:
  4. Klik op 'Instellingen'.

  5. Stap 3:
  6. Ga naar het tabblad 'Uitschrijven'.

  7. Stap 4:
  8. Bevestig het uitschrijven. Wanneer je dit doet dan wordt het profiel direct verwijdert. Heb je nog een lopend abonnement dan zal dit ook meteen stopgezet worden en niet worden verlengd. Ook krijg je geen geld terug van het abonnement wat nog loopt.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie