Alleenstaande-papas account verwijderen

Door: Patrick Bouter

Alleenstaande papas

Hoe schrijf ik mij uit bij Alleenstaande-papas

Het kan als alleenstaande vader best wel lastig zijn om een leuke date te vinden. Daarom is de website Alleenstaande-papas er. Hier kun je dan een leuke date vinden en je weet dat dit dan met een vrouw is die al kinderen heeft of die er geen problemen mee heeft met een man te daten die al kinderen heeft. Heb je nu een leuk persoon gevonden of ben je niet tevreden over de website dan dien jij je uit te schrijven. Wij gaan je stap voor stap uitleggen hoe je dit moet doen. Heb je al een abonnement en wil je dit stopzetten zonder je profiel te verwijderen dan is dit ook mogelijk.

Wanneer jij je abonnement stop wilt zetten dan ga je naar het icoontje van je profiel en dit zie je rechtsboven aan de pagina staan. Hier klik je dan op het tabblad 'Mijn abonnement'. Vervolgens klik je achter 'Opwaardeerplan'. Hier selecteer je dan 'Geen'. Het abonnement zal dan niet meer verlengd worden. Wel kun je gewoon van het abonnement gebruik blijven maken tot de einddatum.

Het verwijderen van het profiel

Wil je het gehele profiel verwijderen dan kun je dit ook eenvoudig doen. Wij leggen je dit stap voor stap uit.

  1. Stap 1:
  2. Ga naar de website en log in.

  3. Stap 2:
  4. Klik op het icoontje van je profiel en klik op het tabblad 'Uitschrijven'.

  5. Stap 3:
  6. Bevestig het uitschrijven.

Wanneer je dit hebt gedaan dan wordt je profiel verwijdert en dan kun je dus ook niet meer inloggen. Wanneer je een abonnement hebt dan wordt dan wordt dit ook automatisch stopgezet en niet verlengd. De resterende tijd van het abonnement daar kun je dan geen gebruik meer van maken en je krijgt dan ook geen geld daarvan terug.

Heb jij je uitgeschreven omdat je niet tevreden was over de website dan willen wij je aanraden om je eens in te schrijven bij Parship. Je zal zien dat hier ook veel vrouwen te vinden zijn die geen problemen hebben met een man met kinderen. De kans op het vinden van een leuke date die is daar dan ook groot.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie