Dating in Den Haag

Door: Denise Visser

Dating in Den Haag

Gezellig en romantisch daten in Den Haag

Den Haag is een bijzondere dating stad. Naast de vele uitgaansgelegenheden zijn er tal van musea en andere bezienswaardigheden. Een van de weinige stripclubs die Nederland rijk is, vind je in de directe nabijheid en dat terwijl de regering van Nederland er politiek voert. Het Binnenhof is dan ook zeker een bezoekje waard.

Lekker eten met je date in Den Haag

In Den Haag en omgeving vind je meer dan duizend restaurants en eetcafés. Een wandeling door Madurodam of een cabaret voorstelling voor de wat rustigere dating ervaringHet is dus niet overdreven om te melden dat je hier goed terecht kunt met een date. Bekende chefs werken op uiteenlopende locaties en bereidden alle soorten denkbare keukens. Den Haag is hip and happening op het gebied van food. Er is ook voor iedere beurs wat te vinden. Exclusief bij een restaurant met een Michelin Ster, op een toplocatie of toch liever wat intiemer in een romantische Franse setting of simpel weg in de bruine kroeg. Ook in de omgeving van Den Haag, zoals in Scheveningen, zijn bijzondere eetgelegenheden te vinden.

Uitgaan in de bestuursstad

Er is een rijke diversiteit aan uitgaansgelegenheden in Den Haag. Gezellige en intieme bruine kroegjes waar je ook een lekker hapje kunt eten en waar je een goed gesprek kunt voeren, zijn talrijk aanwezig. De moderne clubber kan er het hart ook ophalen en er is ook een poppodia te vinden voor de meer alternatieve date. De aansluitende stad Scheveningen biedt daarnaast nog meer uitgaansplezier. Durf je het helemaal een pikante date te maken? Neem je date dan mee naar de stripclub.

Musea in Den Haag

In de verschillende musea in Den Haag vind je meerdere hoogstaande kunstwerken van bekende meesters als Rembrandt, Vermeer of Mondriaan. Het hele jaar door vind je er uiteenlopende tentoonstellingen en exposities van bekende en minder bekende artiesten. Daarnaast zijn er een hoop gespecificeerde musea te vinden. Denk dan aan het Haags Openbaar Vervoer Museum, het Kinderboekenmuseum of Humanity House. Kunst, cultuur en wetenschap gaan vlekkeloos in elkaar over en zijn overal in de stad te vinden.

Actieve dating in het Haagse

Een wandeling door Madurodam of een cabaret voorstelling voor de wat rustigere dating ervaring of een dagje naar de Uithof met een lange sneeuwbaan en spekgladde ijsbaan. Je kunt ook gaan varen over de Vliet en je verbazen over al het groen dat Den Haag te bieden heeft. In Scheveningen kun je gaan kitesurfen. Ook vind je er een Japanse tuin en is er een mogelijkheid tot Indoor Shooting. Het Westbroekpark nodigt uit tot een romantische wandeling in Engelse sferen en je kunt indoor gaan karten of bowlen. Ook voor de actievere dating ervaring is Den Haag dus een goede optie.

Omgeving Den Haag

Bekend is natuurlijk de pier van Scheveningen. Hier kun je gezellig wandelen, winkelen eten en op stap gaan. Maar Scheveningen heeft meer te bieden. Mooie wandelgebieden, een gezellig centrum en het geweldige strand natuurlijk waar diverse water- en landactiviteiten aangeboden worden. In Wassenaar vind je bijvoorbeeld het Tikibad waar jij je date alvast in bikini of zwembroek kunt bewonderen. In Naaldwijk is de Watertuin gelegen en in Katwijk kun je een heuse Stoomtrein bezichtigen. In de omgeving van de Hofstad is dan ook veel te beleven.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie