Een nieuwe liefde vinden

Door: Bianca van Huizenn

Nieuwe liefde vinden

Hoe vind ik een nieuwe liefde?

Alleen zijn dat is niet altijd leuk en misschien wil jij ook wel graag een nieuwe liefde vinden. Hier kun je dan gezellig dingen mee ondernemen en het voelt ook goed om een relatie te hebben. Er zijn vele manieren om een nieuwe liefde te vinden en dat weet je misschien wel van de mensen in je omgeving. Er zijn mensen die elkaar in de supermarkt ontmoeten en er zijn mensen die via een datingsite een leuk persoon hebben leren kennen. In de supermarkt lopen veel mensen rond maar die zijn bezig met het boodschappen doen en de kans dat je daar een nieuwe liefde gaat vinden die is niet heel erg groot. Ga je daarentegen je inschrijven bij een datingsite dan weet je dat alle mensen die daar ingeschreven staan ook op zoek zijn naar een leuke partner en de kans dat je daar een leuk persoon leert kennen die met je op date wil die is veel groter. Het voordeel van een datingsite is dat je daar ook op ieder moment van de dag terecht kunt. Dit is anders dan het uitgaansleven waar je hoofdzakelijk in het weekend veel mensen zal treffen.

Belangrijk bij het vinden van een nieuwe liefde is dat je niets gaat forceren. Het is begrijpelijk dat je graag iemand wilt leren kennen maar dan nog is het niet goed om de hele dag maar door met het vinden een relatie bezig te zijn. Sta je ingeschreven op een datingsite dan is het ook aan te raden om alleen maar berichten te sturen aan mensen die je echt interessant vindt. Ga dan ook niet alleen op het uiterlijk af maar lees ook de tekst en kom dan tot de conclusie of dit ook iemand is die echt bij je past.

Neem deel aan activiteiten

Veel datingsites daar kun je niet alleen online leuke mensen leren kennen maar ook in tijdens verschillende activiteiten. Dit kunnen dan sportieve activiteiten zijn maar ook worden er bijvoorbeeld borrels georganiseerd. Dit kan ook leuk zijn omdat je dan de mensen in het echt ziet. Ook dan is het voordeel weer dat dit allemaal mensen zijn die op zoek zijn naar een leuke partner. Het kan dan best lastig zijn om iemand aan te spreken en daarom worden er door de datingsites ook verschillende spellen of bezigheden gehouden. Op deze wijze kom je makkelijk in contact met mensen en leer je iemand op een ontspannen manier kennen.

Denk dus eerst na hoe je iemand wilt leren kennen en wat je wensen zijn in de andere persoon. Het heeft geen zin om met iemand af te gaan spreken die sportief is als jij dit niet bent. Al je interesses hoeven echt niet overeen te komen maar je moet natuurlijk wel enige raakvlakken met de ander hebben. Laat je ook niet uit het veld slaan als je eens afgewezen wordt. Dit gebeurt nu eenmaal en daar word je alleen maar sterken van. Uiteindelijk zal je een leuk persoon vinden die echt bij je past en waar je dan vele jaren bij zal blijven.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie