Elitedating account verwijderen

Door: Dionne de Groot

Elitedating account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij Elitedating?

Als je ingeschreven staat bij Elitedating dan kan het zijn dat jij je wilt uitschrijven. Dit kan natuurlijk meerdere redenen hebben. Wij hopen natuurlijk voor je dat je een leuke date hebt gehad en dat je een betekenisvolle relatie met iemand aan het opbouwen bent. Als dit het geval is dan wensen wij je alle geluk toe. Een minder leuke reden om je uit te schrijven dat is als je niet tevreden bent over Elitedating. Wij willen je dan graag een alternatief bieden en dat is de website van Parship. Je hebt bij de website de mogelijkheid om je gratis in te schrijven en je zal dan zien dat hier ook vele leuke leden te vinden zijn.

Het verwijderen van het profiel

Is het abonnement stopgezet dan kun je het profiel verwijderen. Wanneer je geen abonnement hebt maar gratis ingeschreven staat dan hoef je uiteraard de bovenstaande handelingen niet uit te voeren.

  1. Ga naar de website van Elitedating en klik op 'Instellingen'.
  2. Ga naar 'Mijn lidmaatschap'.
  3. Klik onderaan de pagina op 'Klik hier om uw profiel te wissen'.

Wanneer je op deze link hebt geklikt dan zal het profiel worden verwijdert. Je kunt dan niet meer inloggen en al je gegevens zullen dan worden verwijdert.

Het hebben van een abonnement bij Elitedating

Wanneer jij je profiel wilt verwijderen en je hebt een abonnement dan zal je dit eerst stop moeten zetten. Pas daarna kun jij je profiel verwijderen. Het stopzetten van je abonnement dat kun je per telefoon en en e-mail en chat doen. Wil je per telefoon het abonnement stopzetten dan bel je met 0900 – 4441144. Je hebt dan je gebruikersnaam en veiligheidscode nodig om het abonnement op te zeggen.

Wil je per e-mail opzeggen dan log je in bij je profiel en kies je voor 'Contact'. In het schrijven vermeld je dan je gebruikersnaam en ook duidelijk de reden waarom je op wilt zeggen. Ook dien je het e-mailadres te vermelden waarmee je ingeschreven staat. Dezelfde gegevens die kun je ook via de chat doorgeven en dan ook kan het abonnement stopgezet worden.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie