eMatching account verwijderen

Door: Eliza de Jager

eMatching uitschrijven

Hoe schrijf ik mij uit bij eMatching?

Er zijn meerdere redenen waarom mensen zich uitschrijven bij een datingsite. Wanneer je bij eMatching ingeschreven staat dan is het makkelijk om je uit te schrijven. De website geeft aan dat je hier makkelijk leuke mensen kunt leren kennen. Wanneer jij via deze datingsite een leuke date hebt gevonden dan zijn wij blij voor je en dan wensen wij je veel plezier toe in je nieuwe relatie. Het kan ook zijn dat de website van eMatching jou toch niet gebracht had wat je ervan had verwacht. Dit is vervelend maar het is dan wel goed om te weten dat er dan andere websites zijn waar jij je dan in kunt schrijven. Een goed alternatief voor eMatching is bijvoorbeeld Pepper. Dit is een website waar zeer veel leuke vrijgezellen ingeschreven staan en waar jij je ook gratis in kunt schrijven. Daarbij is het ook een unieke datingsite waarbij je door middel van foto's en video's de leden beter kunt leren kennen. Wanneer je op zoek bent naar een leuke date dan is de website van Pepper ten zeerste aan te raden.

Het uitschrijven bij eMatching

Bij een aantal datingsites is het best wel lastig om je uit te schrijven maar dit is bij eMatching niet het geval. De website die wil namelijk liever geen inactieve leden en daarom kun jij je snel en makkelijk uitschrijven. Dit doe je door de volgende stappen te volgen.

  1. Ga naar de website en log in.
  2. Ga naar je profiel.
  3. Kies voor de optie 'Lidmaatschap'.
  4. Kies voor de mogelijkheid 'Stopzetten'.
  5. Geef je wachtwoord in en kies de reden voor het opzeggen.
  6. Klik op 'Schrijf mij uit'.

Wanneer je dit hebt gedaan dan ben je meteen uitgeschreven en dan is het niet meer mogelijk om in te loggen. Had je nog een abonnement lopen dan is dit ook meteen stopgezet en deze zal dan uiteraard niet verlengd worden.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie