Gay-Parship account verwijderen

Door: Dionne de Groot

Gayparship

Hoe schrijf ik mij uit bij Gayparship

Er zijn meerdere mogelijkheden om je profiel van GayParship te verwijderen en er is een verschil of je dan een betalend lid bent of niet. Wanneer je een betalend lid bent dan kun je opzeggen via de website, via e-mail, via post en ook per fax kun je het abonnement beƫindigen en je uit laten schrijven.

Het opzeggen van een gratis lidmaatschap

Als je geen betalend lid bent dan kun je de volgende stappen volgen om op te zeggen.

 • Log in op de website en ga naar je profiel.
 • Ga naam 'Mijn Parship'
 • Kies voor 'Gegevens en instellingen'.
 • Ga naar 'Profielstatus'.
 • Klik op de link 'Profiel verwijderen'.
 • Geef voor het bevestigen van het verwijderen van je profiel je wachtwoord in.
 • Het stopzetten van het abonnement en je profiel laten verwijderen

  Als je een abonnement hebt en je wilt dit via de website beƫindigen dan kun je gaan naar je profiel. Je klikt dan op het contactformulier en hierin geef je aan dat je het abonnement stop wilt zetten en het profiel wilt laten verwijderen. Vermeld wel je gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee je ingeschreven staat.

  Als je via e-mail het abonnement stop wilt laten zetten dan kun je een een e-mail sturen naar beeindiging@parship.nl. Doe dit dan vanaf het e-mailadres waarmee je ingeschreven staat. Geef ook in de e-mail je gebruikersnaam naam aan en nogmaals het e-mailadres waarmee je ingeschreven staat.

  Wil je graag per post het lidmaatschap opzeggen dan kun je dit doen door een brief te sturen. In de brief zet je dan je gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat. De brief die kun je sturen naar:

  PARSHIP Gmbh
  t.a.v. Klantenservice Nederland
  Speersort 10
  D-20095 Hamburg
  Duitsland

  Denk wel om voldoende frankering aangezien de brief naar Duitsland gestuurd dient te worden.

  Per fax is het ook mogelijk om op te zeggen en in deze brief zet je dan ook weer je gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee je ingeschreven staat. Deze brief kun je dan faxen naar het nummer +49 (0)40 4600 26 164

  Niet gevonden waar je naar op zoek was?

  Homo's en lesbiennes die kunnen terecht bij Gayparship en dit is een website waar al veel mensen een leuke date hebben weten te vinden. De kans is dat je dan via deze datingsite een leuke date of relatie hebt gevonden en dat jij je uit wilt schrijven. Ook kan het zijn dat je al een tijdje ingeschreven staat en dat je liever eens op een andere datingsite wilt kijken. Wij willen je dan aanraden om eens bij Lexa te kijken. Deze heeft een speciaal gedeelte voor homo's en lesbiennes en de kans is groot dat je daar een leuke date zal vinden. Je weet dan natuurlijk nooit wat er daarna nog gaat volgen.

  Reacties van andere lezers

  Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

  Deel jouw reactie