Hoe houd je vreemdgaan verborgen

Door: Bianca van Huizenn

Vreemdgaan

Slim vreemdgaan

De meeste problemen bij vreemdgaan ontstaan omdat een van beiden diepere gevoelens ontwikkeld dan de bedoeling isZonder te veroordelen of je wel of niet vreemd zou moeten gaan, is het iets wat steeds meer voor komt. Dat is ergens vreemd, want veel mensen staan open voor een relatie waarin meer vrijheid te vinden is. Je zou dan denken dat je iemand vindt, bij wie het geen probleem is. Voor sommige mensen is het ook gewoon spannend. Het mag niet, dus dan is dat wat ze willen.

Wat jouw redenen ook zijn, en of het nu bespreekbaar is of niet. Wanneer jij besluit om vreemd te gaan, wil je niet betrapt worden. Hieronder vind je allemaal tips die er aan bijdragen dat jij niet betrapt wordt als je besluit om vreemd te gaan.

Spreek nooit thuis of op een bekende locatie af. De kans is heel groot dat er sporen achterblijven, dat je opeens bekenden tegen komt of dat je partner opeens langs komt wandelen. Zoek een onbekende locatie uit, het liefst een beetje uit de buurt van waar je normaal gezien naar toe gaat.

Ga niet vreemd met vrienden of collega's. Je kunt het beste vreemdgaan met iemand die je verder niet kent. Vrienden of collega's kunnen opeens toch meer gevoelens gaan ontwikkelen, wat weer problemen op kan leveren. Maar het is ook nog eens zo dat er geroddeld wordt op het werk of binnen de vriendengroep en dan is de kans groot dat jouw geheimpje uit komt.

Zorg dat niemand je ziet.

Ook de vrienden en bekenden van diegene met wie jij vreemd gaat niet. Hoe meer mensen er op de hoogte zijn, des te groter is de kans dat het uit komt.

Behandel je partner hetzelfde.

Onbewust kun jij je anders gaan gedragen naar je partner. Je toont opeens afstand of je bent onbewust je gedrag aan het compenseren. Dat valt juist op en dan gaat je partner zich opeens afvragen wat er anders is dan normaal.

Verzin geen alibi.

Ga niet liegen over wat je precies gaat doen. Als je liegt kun jij je vergissen en dan maak je fouten. Ga naar de kroeg als je zegt dat je op stap gaat. Ontmoet die vriend of vriendin ook echt waarmee je zogezegd hebt afgesproken. Dat hoeft alleen niet de hele tijd te zijn, of het enige te zijn wat je gaat doen. Die informatie laat je simpelweg achterwege.

Geef geen persoonlijke contactgegevens.

Houd contact via speciale datingsites of maak een aparte e-mail aan. Je partner zal als eerste je mobiele telefoon nalopen wanneer ze vermoeden dat je vreemd gaat. Gebruik dus ook niet je gangbare contactmethodes om te communiceren met diegene met wie jij vreemd gaat. Wis ook iedere keer je browsergeschiedenis nadat je contact hebt gehad.

Zorg dat je niet vreemd ruikt.

Neem een andere set kleding mee en je eigen douchegel. Zorg dat je na dat je bent vreemd gegaan je kunt douche en dat je naar je eigen geurtjes ruikt. Let ook op dat je niet opeens verdachte vlekken op je kleding hebt.

Veilige seks.

De ergste manier om betrapt te worden is door middel van een seksueel overdraagbare ziekte. Dan is er weinig ontkennen meer aan. Je wilt daarnaast niet de gezondheid van je partner op het spel zetten voor wat plezier buiten de slaapkamer.

Heb een smoes klaar.

Zorg dat je voorbereid bent op bepaalde ongemakkelijke vragen. Wat is dat voor een telefoonnummer? Waar was je die bepaalde avond eigenlijk? Of heel erg direct: ga je vreemd? Jouw reactie bepaalt of je geloofd wordt of niet. Het is dus belangrijk dat je adequaat reageert.

Verander je routine niet.

Je wilt eigenlijk meer tijd met die andere persoon doorbrengen, maar als jij opeens je normale gang van zaken veranderd, dan zal je partner zich zeker afvragen wat er aan de hand is. Wordt gewoon wat creatiever met de vrije tijd die je wel kunt creƫren. In plaats van naar de sportschool gaan, kun je ook afspreken met je geheime liefde.

Ben heel duidelijk tegen diegene met wie je vreemd gaat.

De meeste problemen bij vreemdgaan ontstaan omdat een van beiden diepere gevoelens ontwikkeld dan de bedoeling is. Als jij duidelijk en eerlijk tegen je geheime relatie bent over wat je te bieden hebt en wat je verwacht, is de kans op problemen kleiner. Brei er ook meteen een einde aan wanneer een van beiden diepere gevoelens ontwikkelt.

Er zijn een hoop datingsites die zich speciaal richten op mensen die iemand zoeken om samen mee vreemd te gaan. Discretie staat op deze websites voorop en je weet bijna zeker dat je geheime bedpartner ook niet meer zoekt dan lekker seks. Meld je aan op meerdere websites om nog sneller iemand te ontmoeten die met jou vreemd wilt gaan.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie