Hoe val je op bij een datingsite

Door: Eliza de Jager

Hoe val je op bij een datingsite

Een uniek en fris datingprofiel maken

Er zijn datingsites waar duizenden mensen ingeschreven staan en je kunt dan ook moeite hebben om op te gaan vallen. Toch zijn er kleine dingen die je kunt doen om meer aandacht van de bezoekers te krijgen. Dit is ook helemaal niet moeilijk om te doen en je zal zien dat wanneer jij deze tips op gaat volgen dat jij ook snel meer berichten gaat krijgen en dat je dan ook makkelijker een date zal afspreken. Hoe je het ook wendt of keert een foto bij een profiel is belangrijk. Wanneer jij aan het bladeren bent door de profielen dan zal je ook eerst naar de foto's kijken. Dit wil dan niet zeggen dat je er meteen als een supermodel uit hoeft te zien. Wat wel belangrijk is dat is dat je een aantrekkelijke foto plaatst. Dit is dan een foto waar je een leuke uitstraling hebt en die duidelijk is. Heb je een selfie bij je profiel staan waar je chagrijnig bij kijkt dan zal je niet veel aantrekkingskracht op de andere leden hebben. Heb je een mooie foto die bijvoorbeeld buiten genomen is op een zonnige dag dan krijg je een hele andere uitstraling en dat zal ervoor zorgen dat mensen je ook sneller gaan benaderen.

De foto die moet je dan ook niet zelf gaan maken en daar kun je een vriend of een vriendin voor vragen Die kijken er ook anders tegenaan en die kunnen je dan helpen de juiste keuze voor een foto te maken. Wil je dit nu liever niet dan is er ook de mogelijkheid om een foto door een professionele fotograaf te laten maken. Dit kost dan wel wat maar dat weet je dat je altijd de juiste foto bij je profiel hebt staan.

Wees duidelijk en eerlijk

Het is belangrijk om duidelijk en eerlijk te zijn in de tekst die je bij je profiel schrijft. Lieg je dan zal dit altijd uitkomen en dan zal een date nooit goed aflopen. Duidelijk en eerlijk zijn houdt niet in dat je al je slechte eigenschappen maar op een rij moet gaan zetten. Zorg dat jij je sterke eigenschappen benadrukt. Heb je veel leuke vrienden dan zet je in je profiel dat je sociaal bent. Ook aan je vrienden kun je dan vragen wat zij de beste eigenschappen aan je vinden. Zo creëer je een eerlijk beeld en vind je makkelijker personen die echt bij je passen.

Je hoeft natuurlijk ook helemaal niet af te wachten tot je berichten van de andere leden gaat krijgen. Zelf kun je ook gaan kijken of je leuke leden ziet en die dan gaan benaderen. Stuur je een bericht zet dan in het bericht wat je zo aantrekt in de persoon die je benaderd. Schrijf een kort en duidelijk verhaal en je zal zien dat je vaker een reactie zult gaan krijgen. Zijn er personen die niet reageren dan moet jij je daar niet teveel van aantrekken. Er zijn dan nog voldoende leden die wel graag met je in contact komen.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie