Hoe versier ik een vrouw

Door: Dionne de Groot

Hoe versier ik een vrouw

Je wilt een vriendinnetje of een one-night-stand, of misschien maakt het je helemaal niet uit. Wat jij echt wilt is een vrouw versieren. Zowel online als offline heb je hier niet veel succes in. Je hoort wel overal dat het een techniek is die je kunt leren, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je bent op de juiste plek aangeland. Lees hier de tips voor het versieren van een vrouw.

Contact leggen met een vrouw

Hier maakt het wel verschil hoe je een vrouw ontmoet. Via online dating of in het dagelijkse leven. Het grootste verschil zit er in dat de vrouw jouw lichaamstaal niet kan lezen wanneer je elkaar online ontmoet en dat het ook lastig is om oogcontact te maken. Wat echter wel hetzelfde blijft, is welke woorden je gebruikt wanneer je besluit een vrouw te benaderen. Het eerste contact is het belangrijkste. De vrouw bepaalt dit moment of ze interesse in je heeft of dat ze je gaat negeren.

Het is dus zaak om je woorden zorgvuldig te kiezen. Je wilt geen standaard openingszinnen gebruiken. Zeker bij online contact is dit niet wenselijk. Je wilt namelijk boven alle andere berichtjes uitspringen die de vrouw vast zal ontvangen. Het heeft ook geen zin om onnodige complimentjes te maken of alleen maar te groeten. Wat werkt dan wel?

Of je nu online of offline je eerste contact legt, stel jezelf altijd eerst voor. Dat is iets wat heel vaak vergeten wordt, maar wat wel werkt. De vrouw zal zich dan afvragen waarom jij jezelf voorstelt en dat geeft jou weer tijd om het gesprek voort te zetten. Je hebt immers haar aandacht te pakken. Het is dus helemaal niet nodig om bijdehante of grappige openingszinnen te bedenken.

Flirten met een vrouw

Vervolgens wil je natuurlijk wel indruk maken om die aandacht vast te houden. Wanneer je online op een profiel reageert, werkt het goed om dat profiel goed door te nemen en er vragen over te stellen. Hiermee toon jij serieuze interesse in de vrouw en zij zal zich daar door gevleid voelen. Je kunt ook een complimentje maken over bijvoorbeeld haar foto's.

Offline is dit wat moeilijker. Je hebt immers geen informatie en het is dus moeilijk om maar een willekeurig topic uit de lucht te grijpen om haar aandacht mee te trekken. Maar je bent wel op een bepaalde locatie. Je kunt dus bijvoorbeeld vragen wat een mooie vrouw als haar in zo'n bedompte kroeg doet, of met wie zij allemaal daar is (dan weet je ook meteen of ze single is of niet).

Online flirten doe je vooral met woorden. Probeer het alleen niet te overdrijven. Daar prikken vrouwen zo door heen en alhoewel ze graag gevleid worden, vinden ze het niet fijn als je daar in doordraaft. Toon bovenal interesse in haar als persoon. Maak grapjes, ook als jij denkt dat je niet grappig bent, zal ze waarschijnlijk wel kunnen waarderen dat je het probeert.

Offline flirten is wat dat betreft veel makkelijker. Je kunt lichaamstaal gebruiken door dichter bij haar te gaan staan, sluikse blikken te werpen en lief te lachen. Je merkt snel genoeg of ze interesse heeft wanneer ze niet afwijzend reageert op je blikken, lief terug lacht of niet wegloopt wanneer je te dichtbij komt.

Belangrijke tips voor het versieren van een vrouw

  • Toon nooit te veel interesse, ook vrouwen jagen graag een beetje.
  • Ook wanneer je wel wanhopig bent, doe je best dit niet te laten merken, vrouwen vinden dit onaantrekkelijk.
  • Laat een vrouw merken dat je haar bijzonder of speciaal vindt. Dat streelt haar ego en daardoor gaat ze over jou nadenken.
  • Stuur haar niet ieder uur een berichtje, maar laat haar wel geregeld merken dat je aan haar denkt. Hierdoor zal zij ook aan jou denken.
  • Paint a picture. Vertel haar hoe jij bijvoorbeeld een afspraakje voor je zit. Door het te omschrijven, zet je haar fantasie aan het werk.
  • Stuur nooit zomaar seksuele foto's van jezelf. Als ze die wilt zien, dan vraagt ze er wel om.
  • Probeer jezelf te blijven. Dit kan heel moeilijk zijn omdat je nerveus bent of graag indruk wilt maken, maar een vrouw waardeert het meer als jij jezelf bent en nerveus, dan dat jij je anders voor doet dan je bent.

Met bovenstaande tips is het een eitje om een vrouw te versieren. Oefening baart kunst. Ben dus niet bang om afgewezen te worden, maar zie het als mogelijkheden om je techniek te verbeteren tot je wel een vrouw versiert.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie