Lexa account verwijderen

Door: Dionne de Groot

Lexa account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij Lexa?

Wanneer je het lopende abonnement op wilt zeggen dan log je in op je account. Daarna kies je rechtsboven voor 'Mijn account'. Ga vervolgens naar 'Mijn instellingen' en kies daarna voor 'Mijn membership beheren'. Wil je dan het abonnement stopzetten dan dien je de inloggegevens te bevestigen. Wanneer je dit hebt gedaan dan zal je een e-mail krijgen met de bevestiging van het stopzetten van het abonnement.

Stappenplan

Wanneer het abonnement stopgezet is of je bent geen betalend lid dan kun je het profiel verwijderen door de volgende stappen te volgen.

  1. Log in bij je profiel.
  2. Ga boven de pagina naar 'Mijn account'.
  3. Klik op 'Mijn instellingen'.
  4. Maak de keuze voor het permanent verwijderen van het profiel.
  5. Kies voor de optie 'Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website'.
  6. Binnen 24 uur krijg je een e-mail met de bevestiging dat het profiel is verwijdert.

Wil je het niet profiel niet verwijderen maar pauzeren dan kun je dit aangeven bij stap 4. Je profiel is dan niet zichtbaar meer op de website. Wil je wel weer zichtbaar zijn dan kun je dit weer makkelijk bij je profiel aangeven.

Niet gevonden wat je zocht op Lexa?

Lexa is een grote datingsite en je kunt hier zeer veel leden vinden. Het is dan ook mogelijk dat je hier een leuke date hebt gevonden en dat je met deze persoon een leuke relatie wilt proberen op te bouwen. Wij wensen je dan alle succes toe als dit het geval is. Mocht het zo zijn dat Lexa je toch niet gebracht heeft wat je ervan had gehoopt dan zou je eens op een andere datingsite kunnen kijken. Parhsip is dan een uitstekende keuze. Hier heb je de mogelijkheid om je gratis in te schrijven en je kunt dan ook meteen alle leden zien die er staan ingeschreven. Jij zal ook blij verrast zijn door het grote aantal leden wat op de website te vinden is.

Ben je een betalend lid dan kun je het profiel pas verwijderen wanneer je het abonnement het stopgezet. Hou er wel rekening mee dat wanneer je eerst het abonnement stopzet en vervolgens je profiel verwijdert dat je dan geen geld terugkrijgt. Het kan dan ook raadzaam zijn om pas aan het einde van het lopende abonnement het profiel te verwijderen.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie