Lexa blijft populairste datingsite

Door: Dionne de Groot

Lexa voorpagina

Het zal geen verrassing zijn dat Lexa nog steeds populairste online datingsite is. Niet alleen is het ook het meest bekende platform, maar het bestaat al meer dan zestien jaar en heeft in die tijd bewezen een betrouwbare datingplek te zijn.

De meeste profielen voor iedereen

Lexa staat bekend om haar grote diversiteit. Dit komt omdat de datingsite er voor iedereen is. Geen specifieke doelgroep of eenzijdige zoektochten. Lexa is er voor alle singles en daarnaast zitten er ook mensen die bijvoorbeeld een open relatie hebben of een of meerdere personen zoeken om hun relatie aan te vullen. Er wordt geen onderscheid gemaakt in bijvoorbeeld opleidingsniveau, al kun je daar wel zelf op selecteren. Daarnaast kun je in heel Nederland op zoek. Voor ieder wat wils dus. Daardoor is er ook een groot slagingspercentage.

Gebruikersvriendelijk

Naast een gebruikersvriendelijke website is er ook een overzichtelijke App met duidelijke zoekfuncties. Je ontvangt meteen een melding als iemand interesse in jouw heeft, dus je kunt overal en altijd met je datecontacten communiceren.

Meer dan een datingsite

Buiten een profielensite, zoekfuncties en filters en de chatfunctie biedt Lexa meer. Zo zijn er allerlei datingevents en borrels. Lexa organiseerde ook de pre-premiere van Rokjesdag, het eerste internationale datingevent en organiseerde op Valentijnsdag de Valentijnsloop in Amsterdam.

Buiten alle offline activiteiten kun je ook online voor van alles terecht. Artikelen met datingtips, nieuws in datingland en over Lexa specifiek en een Datingbuzz maken het een plezierige en interactieve ervaring. Het is dan ook niet voor niks dat leden graag op de site aanwezig zijn.

Betrouwbaar en veilig online daten

Dat de leden van Lexa veilig online kunnen daten staat buiten kijf. Er is een beveiligde https// verbinding en er zijn strenge regels met betrekking tot de privacy van de leden. Lexa is aangesloten bij de 'Franse vereniging voor gegevensbescherming', is lid van Thuiswinkel.org en mede-initiatiefnemer van het 'Keurmerk Veilig Daten'. Het is onmogelijk om 100% veiligheid te garanderen, daar er ook een stukje bij jezelf ligt, maar wat Lexa kan doen, dat doet het datingplatform dan ook.

Gebruikerservaringen en succesverhalen over Lexa

De meeste mensen kennen in hun omgeving wel iemand die succesvol was met daten op Lexa. Of dat nu voor een enkele keer, meerdere keren of een langdurige relatie was. Wanneer je niemand kent die succesvol op Lexa gedatet heeft, dan kun je op de site zelf ook succesverhalen lezen. Google is ook een handige tool om op onderzoek uit te gaan. Naast reviewsites zijn er een hoop blogs die over Lexa schrijven. Het is goed om onafhankelijke bronnen te raadplegen als je wilt weten of een datingwebsite bij jou past. Je zult zien dat er weinig negatief commentaar over Lexa te vinden is.

Ben je nog geen lid van Lexa? Meld je dan snel aan en ga ook op ontdekkingsreis in de virtuele datingwereld.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie