Lexa inloggen

Door: Bianca van Huizenn

Lexa voorpagina

Hoe log ik mij in bij Lexa

Inloggen op Lexa is niet voor iedereen even makkelijk. Op deze pagina vind u hoe je snel en gemakkelijk inlogt op de datingsite van Lexa.nl. Om te kunnen inloggen bij Lexa heeft u een account/profiel nodig. Nog geen profiel bij Lexa? Maak deze dan eerst aan! Klik hier om een account bij Lexa.nl te maken.

Heeft u al wel een profiel aangemaakt bij Lexa dan kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen. Dit werkt als volgt:

  1. Ga naar www.lexa.nl
  2. Rechts boven in ziet u "Al member? "staan. Klik daar op
  3. U komt nu op een inlog pagina. Vul hier uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op aanmelden
  4. Gefeliciteerd u bent nu ingelogd op Lexa

Na het succesvol inloggen vraagt de website altijd of u uw wachtwoord wil opslaan. Wij raden aan om dit te doen, zo hoeft u in de toekomst uw email en wachtwoord niet meer in te vullen.

Lexa wachtwoord vergeten?

Als u niet kunt inloggen omdat u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze eenvoudig terug krijgen door op "Wachtwoord vergeten" te klikken. U ontvangt dan een email op het adres die u bij het aanmaken van het profiel heeft ingevuld. In deze email staan instructies om makkelijk een nieuw wachtwoord aan te maken.

E-mailadres vergeten?

Als je niet alleen je wachtwoord bent vergeten maar ook je e-mailadres dan heeft u geluk. Want ook deze zijn terug te vinden. Hieronder vind u de stappen die u moet nemen zodat u uw E-mailadres en wachtwoord weer terug krijgt:

  1. Ga naar de website van Lexa.nl
  2. Klik rechts boven op "Al member?"
  3. Klik vervolgens op "Inloggegevens vergeten"
  4. Vervolgens klikt u op "e-mailadres vergeten"
  5. U komt nu op een pagina, vul hier uw gebruikersnaam, geboortedatum in en klik op "Zoeken"
  6. Je e-mailadres word nu opgezocht

Lukt het vinden van je e-mailadres niet? Of heb je andere vragen over je Lexa account? Neem dan contact op met de helpdesk van Lexa. Het email die u hiervoor kunt gebruiken is customercare@contact.lexa.nl

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie