Match4me account verwijderen

Door: Eliza de Jager

Match4me account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij Match4me?

Heb je een abonnement bij Match4me en wil je alleen deze stopzetten zonder dat jij je gehele profiel verwijdert dan is dit ook mogelijk. Het mooie is dat je dan niets hoeft te doen. Ieder abonnement zal na de gekozen periode automatisch worden beƫindigd. Wanneer jij je tijdelijk uit wilt schrijven dan kun je dit doen door in te loggen en dan op 'Mijn profiel' te klikken. Links in het blauwe menu klik je dan op 'Mijn instellingen wijzigen'. Daarna maak je de keuze voor 'Tijdelijk stoppen'. Wil je na een tijdje weer zichtbaar zijn op de website dan kan dit door op 'Activeren' te klikken.

Volg deze stappen om je profiel volledig te verwijderen

  1. Log in bij Match4me en klik in het horizontale menu op 'Mijn profiel'.
  2. Links in het blauwe menu klik je op 'Mijn instellingen wijzigen',
  3. Klik op 'Uitschrijven'.
  4. Klik onderaan op de pagina op 'Hier' en geef de reden waarom jij je profiel wilt verwijderen.

Na het verwijderen van het profiel kun je dan niet meer inloggen. Je gegevens zullen dan nog drie maanden worden bewaard en daarna zullen die compleet worden verwijdert.

Niet gevonden waar jij naar op zoek was?

De website van Match4me die biedt vele leuke vrijgezellen waar je mee in contact kunt komen. De kans is dan ook aan aanwezig dat je hier een leuke nieuwe liefde hebt gevonden en dat dit de reden is dat jij je uit wilt schrijven bij deze datingsite. Wij wensen jou en je nieuwe liefde dan uiteraard alle geluk toe. Er kan ook een andere reden zijn dat jij je uit wilt schrijven en dit kan zijn omdat je geen leuke date hebt weten te vinden. We willen je dan aanraden om je eens gratis in te schrijven bij de datingsite van Elitedating. Je zal zien dat je hier vele leuke nieuwe leden zal vinden. Ook bij jou in de buurt zal je dan leuke vrijgezellen vinden waar je dan mee af kunt spreken. De kans is dan ook groot dat je bij deze datingsite wel snel een leuke date hebt weten te vinden.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie