MetJou Kosten

Door: Dionne de Groot

MetJou Kosten

MetJou kosten datingsite

Wat kost een betaald lidmaatschap bij de datingsite MetJou? Op deze pagina vind je alle informatie over de kosten van een betaald abonnement op MetJou. De kosten zijn als volgt, er zijn drie verschillende opties mogelijk:

 • 14 dagen VIP onbeperkt toegang kost €15,99
 • 30 dagen VIP onbeperkt toegang kost €27,99 (Bespaar 18% op de kosten)
 • 90 dagen VIP onbeperkt toegang kost €59,99 (Bespaar 41% op de kosten)

Wat houdt een abonnement in?

Een abonnement is een combinatie van een Toegangsvorm en een Opwaardeerplan.

Wat is een Toegangsvorm?

Een Toegangsvorm, zoals bijvoorbeeld VIP-toegang, geeft aan welke betaalde functionaliteiten u kunt gebruiken op MetJou.nl. Elke Toegangsvorm heeft een bepaalde prijs per dag. Deze prijs wordt uitgedrukt in Credits.

Wat zijn Credits?

Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site. Met Credits kunt u de door u gekozen Toegangsvorm betalen. In de praktijk komt het er op neer dat u als Toegangsvorm VIP-toegang kiest waarvoor de kosten 10 Credits per dag zijn, ongeacht of u die dag ingelogd bent.

De voordelen van VIP-toegang

 • Berichten lezen
 • Chatten
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto's bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Voorrang bij Klantenservice

Wat is een Opwaardeerplan?

Met een Opwaardeerplan geeft u aan hoeveel dagen VIP-toegang u per keer wilt kopen. Hoe meer u tegelijk koopt, hoe voordeliger het is. Deze VIP-toegang wordt aangeschaft in de vorm van Credits. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zal het systeem aan de hand van het door u gekozen Opwaardeerplan automatisch nieuwe Credits voor een corresponderend aantal dagen VIP-toegang bijbestellen. U kunt uiteraard zelf een Opwaardeerplan op elk gewenst moment uitzetten.

Herroepingsrecht

Als deelnemer van MetJou.nl kunt u een beroep doen op de wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen (herroepingsrecht). Deze bedenktermijn gaat in bij het aangaan van een betaald lidmaatschap. Wanneer de deelnemer tijdens de wettelijke bedenktermijn gebruik maakt van het herroepingsrecht, maar de deelnemer heeft in deze periode al daadwerkelijk gebruik gemaakt van de betaalde dienstverlening van de website dan is de website gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van aangaan van het abonnement tot het moment van herroeping. Ontbinding van de overeenkomst dient u binnen de bedenktermijn per Reactieformulier aan te vragen via de Klantenservice.

MetJou betaal opties

Je kunt betalen met: iDeal (direct VIP-toegang), Creditcard (direct VIP-toegang), bankoverschrijving (Duurt 3-7 werkdagen) en contante betaling (Duurt 2-8 werkdagen). Betalingen vinden plaats via het veilige SSL-protocol. SSL is de meest toegepaste beveiligingsmethode die ervoor zorgt dat uw gegevens onderweg niet door derden onderschept kunnen worden. U kunt aan het slotje in uw internetprogramma zien of u met een beveiligde verbinding te maken heeft.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie