Nieuwerelatie account verwijderen

Door: Eliza de Jager

Nieuwerelatie uitschrijven

Hoe schrijf ik mij uit bij Pepper

De datingsite van Nieuwerelatie heeft vele leuke vrijgezellen op de website staan en we hopen dan ook dat jij op deze website een leuke date hebt gevonden. Dit kan dan ook de reden zijn dat jij je profiel van deze website wilt verwijden. Wil je je profiel verwijderen omdat je niet tevreden bent dan willen wij je aanraden om eens een kijkje bij 50Plusmatch te nemen. Dit is een datingsite waar ongelooflijk veel vrijgezellen te vinden zijn. Ook bij jou in de omgeving zal je dan vele leuke mensen kunnen vinden. Het inschrijven is gratis en je ziet dan ook direct welke leuke vrijgezellen er ingeschreven staan.

Het kan natuurlijk zijn dat je teleurgesteld bent in de datingsite van Nieuwerelatie aangezien je dit niet heeft gebracht wat je ervan had gehoopt. Toch is het belangrijk om de moed niet op te geven. Je zal zien dat er ook voor jou een leuke date te vinden is. Geef dus niet op en ga eens kijken welke leuke datingsites er allemaal nog meer zijn.

Het verwijderen van je profiel

Wanneer je het profiel wilt verwijderen dan kun je dit doen door een paar simpele stappen te volgen.

  1. Ga naar de website van Nieuwerelatie en log in.
  2. Klik rechtsboven op het witte pijltje.
  3. In het menu wat je dan ziet klik je op 'Mijn instellingen'.
  4. Scroll dan naar beneden en kies voor 'Profiel verwijderen'.
  5. Je dient dan de datingsite van Nieuwerelatie te beoordelen met een cijfer van één tot tien. Ook kun je dan nog een toelichting geven waarom jij je profiel hebt verwijdert. Klik dan op 'Verzenden'.

Je profiel is dan verwijdert en je kunt dan ook niet meer inloggen. Had je nog een lopend abonnement dan heb je geen recht op teruggave van het abonnementsgeld. Het kan dan ook verstandig zijn om je profiel pas te verwijderen als het abonnement bijna afgelopen is.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie