Parship account verwijderen

Door: Eliza de Jager

Parship account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij Parship?

Je account verwijderen bij Parship, maar niet weet hoe dit moet volg dan deze stappen:

  1. Ga naar de website en log in
  2. Ga naar 'Mijn Parship'
  3. Ga in het menu naar 'Gegevens en instellingen'
  4. Klik op 'Profielstatus'
  5. Klik op de link 'Profiel verwijderen'
  6. Voer je wachtwoord in. Wanneer dit is gedaan dan is je profiel volledig verwijdert van de website.

Het stopzetten van je abonnement

Er zijn verschillende manieren om je uit te schrijven bij Parship. Wanneer je een betalend lid bent dan die je wel eerst je abonnement stop te zetten. Dit kun je op verschillende manieren doen.

Opzeggen via de website

Om je abonnement via de website stop te zetten ga je naar je profiel en dan ga je vervolgens naar het contactformulier. In dit formulier geef je dan aan dat jij je abonnement op wilt zeggen en je dient dan je gebruikersnaam en e-mailadres te vermelden.

Opzeggen via e-mail

Wanneer je via e-mail op wilt zeggen dan is dit ook mogelijk. Stuur dan een e-mail vanaf het e-mailadres waar je mee ingeschreven staat. Vermeld duidelijk dat je op wilt zeggen en vermeld ook waarom dit is. In de e-mail schrijf je dan nogmaals je e-mailadres waar je mee geregistreerd staat en ook de gebruikersnaam. De e-mail die kun je sturen naar beeindiging@parship.nl.

Het opzeggen per fax

Ook per fax is het mogelijk om op te zeggen. Je schrijft dan een brief met de melding dat je het abonnement wilt stopzetten en daarin vermeld je de gebruikersnaam en het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat. Deze fax je dan naar het nummer: +49 (0)40 4600 26 164

Niet gevonden wat je zocht bij Parhsip?

De website van Parship is zeer uitgebreid en de kans is dan ook groot dat je hier een leuke date hebt afgesproken. Misschien was het wel een succesvolle date en wil je met deze persoon een relatie proberen op te bouwen. Wij wensen je dan alle succes toe. Mocht het zo zijn dat je via deze datingsite geen date hebt weten te vinden dan kun jij je eens inschrijven bij een andere datingsite. Het is dan mogelijk om je bij Pepper in te schrijven. Hier kun je leden leren kennen door foto's en video's. Dit is een uniek concept en de kans is groot dat je hier wel leuke nieuwe mensen leert kennen om een date mee te hebben.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie