Pepper account verwijderen

Door: Eliza de Jager

Pepper account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij Pepper?

Wanneer je jouw profiel op de website van Pepper wilt verwijderen maar niet weet hoe dit precies moet. Kun je gebruik maken van dit stappen plan. Hier lees je stap voor stap wat jij moet doen om je profiel te verwijderen.

  1. Ga naar de website en log in
  2. Klik rechtsboven op je gebruikersnaam
  3. Ga naar 'Instellingen' .
  4. Kies daarna voor de optie 'Account'.
  5. Je dient nu je wachtwoord in te voeren.
  6. Klik op 'Verwijder mijn account'

Hierna zal je account worden verwijdert en kun je niet meer inloggen. Heb je nog een betalend abonnement dan zal dit ook meteen stopgezet worden en niet worden verlengd. Je kunt geen aanspraak maken op teruggave van het abonnementsgeld. Het kan dan ook raadzaam zijn om je profiel pas aan het einde van de abonnementsperiode te verwijderen.

Pepper is een unieke datingsite en hier kom je in contact met de andere leden door foto's en video's te delen en te bekijken. Het is leuk om op deze wijze contact te leggen en het kan dan ook best zijn dat je op deze manier een leuke man of vrouw hebt leren kennen. Dit is dan ook een prima reden om je uit te schrijven. Het kan ook zijn dat jij je wilt schrijven omdat dit toch niet echt jouw datingsite is. Misschien is het niets voor jou om overal foto's van te zoeken en heb je geen zin om op Youtube video's van je favoriete bands te zoeken.

Niet gevonden waar je naar op zoek was?

Je kunt er dan ook over denken om je in te schrijven bij een andere datingsite. Wij willen je dan aanraden om je bij Lexa in te schrijven. Dit is een datingsite die ook enorm veel leden heeft en waar jij je ook gratis in kunt schrijven. Misschien leer je op deze manier wel leuke vrijgezellen kennen waar je wel snel een date mee hebt. Je zal merken dat het helemaal niet lastig is om via deze datingsite nieuwe mensen te leren kennen.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie