Pepper is de meeste gebruikersvriendelijke site

Door: Eliza de Jager

Pepper

Pepper is hip, stylish en gebruikersvriendelijk. Het is dan ook niet vreemd dat de datingwebsite in populariteit toeneemt. Mannen en vrouwen uit heel Nederland melden zich dagelijks aan om online op zoek te gaan naar een leuke date, een nieuwe liefde of een gezellig praatje.

De aanpak van Pepper

Volgens Pepper is 80% van de leden tussen de 25 en de 45 jaar oud

Pepper staat garant voor datingplezier. Alle profielen dienen bijvoorbeeld compleet ingevuld te worden. En deze profielen worden allemaal met de hand gecontroleerd. Je raakt dus snel en makkelijk in contact met echte singles. Volgens Pepper is 80% van de leden tussen de 25 en de 45 jaar oud. Pepper richt zich op de beeldvorming. In plaats van lange, saaie teksten die bijna niemand leest, kun je op dit datingplatform een collage van je interesses maken.

Favoriete datingsite van Nederlandse singles

De Thuiswinkel Award voor Favoriete Datingsite is gewonnen door Pepper. Dit kwam onder meer door een goede prijs/kwaliteit verhouding en door een vriendelijke en behulpzame helpdesk. Veiligheid is ook voor dit datingplatform erg belangrijk.

Er is een beveiligde https// verbinding en de website heeft een speciaal gedeelte waar je meer informatie en tips vindt om jezelf tegen internetfraude te beschermen. Je bent dus verzekerd van een betrouwbare online datingervaring.

Pepper is gratis uit te proberen

Je kunt je gratis aanmelden en ook gratis een profiel aanmaken bij Pepper. Daarnaast zijn ze erg transparant over eventuele kosten en hun werkwijze. Er is ook een datingapp speciaal van Pepper die gericht is op iets meer diepgang in een enkele oogopslag. Deze is beschikbaar voor zowel iOS als Android. De focus ligt dan, op verzoek van de gebruikers, op selfies, hobby's en overige interesses.

Het Pepper Magazine

Als klap op de vuurpijl is dan er nog het Pepper Magazine. Een online e-zine dat vol staat met interessante artikelen, nieuws, inspirerende verhalen, onderzoeken en datingtips. Daar vind je ook allerlei leuke acties en aanbiedingen. Zo gaf Pepper met haar vijf jarig bestaan een weekendje voor twee personen naar Straatsburg weg voor het meest creatieve en originele profiel. Als andere prijs waren er bioscoop te winnen.

Andere acties zoals het verdubbelen van je abonnement, kortingen en een film waarin Pepper “het wonder dat liefde heet” laat zien.

Een hele hoop redenen om je snel bij deze betrouwbare, gebruikersvriendelijke en Thuiswinkel Award winnende datingwebsite aan te melden. En als je nog twijfelt dan hoef je maar enkele Ervaringen van Pepper gebruikers te lezen om alsnog overstag te gaan.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie