Relatieplanet account verwijderen

Door: Eliza de Jager

Relatieplanet account verwijderen

Hoe schrijf ik mij uit bij Relatieplanet?

Wanneer je jouw profiel op de website van Relatieplanet wilt verwijderen dan kun je dit snel en makkelijk doen. Je dient dan de volgende stappen te volgen.

  1. Ga naar de website en log in.
  2. Ga naar het menu 'Home'.
  3. Klik dan op de optie 'Mijn account'.
  4. Daarna klik je op 'Mijn account verwijderen'.
  5. Om de uitschrijving te bevestigen dien je nogmaals op 'Mijn account verwijderen' te klikken.
  6. Geef de reden op waarom jij je uit wilt schrijven van Relatieplanet.
  7. Gefeliciteerd je account is nu verwijderd!

Wanneer je deze reden verstuurd ben je uitgeschreven en wordt je profiel geheel verwijdert. Van de opzegging ontvang je dan een bevestiging via e-mail. Als je nog een abonnement had lopen dan wordt dit ook automatisch stopgezet.

De datingsite van Relatieplanet dat is de grootste datingsite van ons land. Er zijn dan ook veel leden te vinden en jij zal dan misschien ook wel een leuke date via deze datingsite hebben afgesproken. Wanneer je een leuke relatie hebt gekregen via deze datingsite dan wensen wij je veel geluk toe. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je het profiel van deze website wilt verwijderen. Een andere reden om het profiel te verwijderen dat is dat de website van Relatieplanet niet aan je verwachtingen voldeed. Dit is jammer en vervelend voor je. Toch is het dan wel belangrijk dat je dan weet dat er nog andere websites zijn waar jij je in kunt schrijven.

Niet gevonden waar jij naar op zoek was bij Relatieplanet?

Probeer dan gratis een andere datingsite uit. We willen je dan aanraden om je eens bij Lexa een kijkje te nemen. Je zal zien dat je hier ook vele leuke vrijgezellen kunt vinden waar je mee af kunt spreken. De kans is dan ook aanwezig dat je via deze datingsite wel snel een leuke date af kunt spreken. Ga dan ook eens een kijkje bij Lexa nemen. Je kunt je hier gratis inschrijven en dan meteen alle leden bekijken die er staan ingeschreven.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie