Secondlove account verwijderen

Door: Eliza de Jager

SecondLove

Hoe schrijf ik mij uit bij SecondLove?

Wanneer je jouw profiel op de website van SecondLove wilt verwijderen maar niet weet hoe dit precies moet. Als je het gehele profiel wilt verwijderen dan kun je dit doen door de volgende stappen te volgen.

  1. Ga naar de website en log in.
  2. Ga rechtsboven naar het menu met gebruikersnaam.
  3. Klik op het driehoekje en er verschijnt dan een nieuw menu.
  4. Kies in dit menu 'Profiel'
  5. Klik vervolgens op 'Annuleren'
  6. Klik dan op de button met de tekst 'Ja ik wil mijn lidmaatschap beƫindigen'.

Nadat je deze button hebt aangeklikt wordt het profiel meteen verwijdert en je kunt dan ook niet meer inloggen. Als je nog een abonnement had dan wordt deze meteen stopgezet. Je hebt echter geen recht op teruggave van het abonnementsgeld.

Het stoppen van je abonnement

Wanneer je niet je gehele profiel wilt verwijderen van Secondlove maar wil je abonnement stop wilt zetten dan kan dit ook. Dit dien je dan uiterlijk 48 uur voor het verstrijken van het abonnement te doen. Doe je dit niet voor die tijd dan zal het abonnement automatisch verlengd worden. Het stopzetten van je abonnement dat doe je door in te loggen en dan voor 'Contact' te kiezen. Hier kun je dan aangeven dat je abonnement stopgezet dient te worden. Je kunt dan wel gewoon tot de einddatum van het abonnement gebruik maken.

Niet gevonden waar jij naar op zoek was?

Als je ingeschreven staat bij Secondlove dan sta je hier ingeschreven omdat je op zoek bent naar spanning. De kans is dan ook aanwezig dat je al een relatie hebt. Het is immers een website voor mensen met een relatie. Toch kun jij je ook bij Secondlove inschrijven als je geen relatie hebt. Je moet dan wel bereid zijn om afspraakjes te maken met personen die wel gebonden zijn. Ben je nu vrijgezel en ben je erachter gekomen dat het leuk was om ingeschreven te staan bij Secondlove maar dat je wel eens iets anders wilt dan dien jij je uit te schrijven.

Wil je dan op zoek naar een betekenisvolle relatie dan kun jij je inschrijven bij Lexa. Dit is een datingsite met enorm veel leden en hier kun je ook snel een leuke date vinden. Het is dan ook mogelijk om naar leden bij jou in de omgeving te zoeken. Het inschrijven bij Lexa dat is gratis en je kunt dan meteen zien welke leuke leden er zijn. Ga maar eens een kijkje nemen en jij zal ook blij verrast zijn door het aanbod van de leden.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie