Victoria-Milan account verwijderen

Door: Eliza de Jager

Victoria Milan uitschrijven

Hoe schrijf ik mij uit bij Victoria Milan?

Ingeschreven staan bij Victoria Milan betekent dat je op zoek bent naar spanning. Het kan dan zijn dat je al een relatie hebt en dat je op zoek bent naar personen om stiekem mee af te spreken. Toch is het geen vereiste om een relatie te hebben en kun jij je ook bij deze datingsite inschrijven als je geen relatie hebt. Ben je er nu achtergekomen dat het toch niets voor jou is om bij deze datingsite als vrijgezel ingeschreven te staan dan kun jij je makkelijk uitschrijven.

Het verwijderen van je profiel kost geld

Een groot nadeel van het verwijderen van je profiel bij Victoria-Milan is dat het geld kost. Wil je deze vergoeding niet betalen dan willen wij je aanraden om je profiel te deactiveren. Alle profielen die meer dan zes maanden gedeactiveerd zijn die worden automatisch verwijderd. Hier worden dan geen kosten voor berekend. Wanneer je profiel gedeactiveerd is dan is die niet zichtbaar op de website en lijkt het net of je geen profiel bij deze datingsite hebt.

Hoe deactiveren je jouw profiel?

Om je profiel te deactiveren (en dus na zes maanden automatisch kosteloos te laten verwijderen) dien je de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar de website en meld je aan.
  2. Ga bij je account naar de pagina 'Mijn membership'.
  3. Kies voor de mogelijkheid 'Account deactiveren'.

Als je dit doet dan zie je meteen dat het account gedeactiveerd is. Je hoeft dan verder niets te doen en je zal zien dat na zes maanden je profiel volledig verwijderd is.

Niet gevonden waar jij naar op zoek was?

Wil je dan op zoek naar een relatie die meer betekenis heeft dan willen wij je aanraden om je bij Parship in te schrijven. Hier vind je vele leuke leden die allemaal op zoek zijn naar een leuke date. Dit is dan wel om echt iets op te bouwen en niet zoals bij Victoria-Milan voor de spanning. Het inschrijven bij Parship dat is gratis en dat kun je makkelijk en snel doen. Je kunt dan ook meteen kijken welke leden er bij je in de omgeving ingeschreven staan. Zo kun je al snel met leuke leden in contact komen en snel een leuke date afspreken.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie