Wat horen vrouwen te weten over mannen

Door: Dionne de Groot

Wat horen vrouwen te weten over mannen

Vrouwen willen dat mannen rekening houden met het feit dat vrouwen nu eenmaal anders zijn. Maar andersom willen de mannen ook dat vrouwen een paar zaken niet uit het oog verliezen. Dit is wat mannen willen dat vrouwen over hen weten.

Streel het ego van de man af en toe

Mannen hebben een ego dat af en toe wat aandacht dient te krijgen. Een complimentje als hij moeite heeft gedaan om een leuke outfit bij elkaar te zoeken of wanneer hij naar de kapper is geweest doen wonderen. Ook als hij behulpzaam is met klusjes in en rond het huis, is dat een ideale manier om het mannelijke ego te strelen.

Laat merken dat je hem wilt

Mannen vinden het heerlijk als ze in bed merken dat jij net zo'n zin hebt in hem als hij in jou. Laat dat dan ook merken. Hij wilt voelen en merken dat je zin in hem hebt en hem wilt hebben. Andersom vind jij dat ook lekker om te merken.

Een verrassing is leuk

Vrouwen willen altijd verwend en verrast worden, maar vergeten dit zelf bij de man te doen. Een ontbijtje op bed, een klein presentje, extra lekker eten. Een klein beetje extra moeite ergens in steken, kan een wereld van verschil opleveren, en ook mannen vinden het prettig als iemand op die manier aandacht voor ze heeft.

Vrienden en eigen tijd is belangrijk

Ben niet bang om allebei een eigen leven te leiden. Voor mannen is het erg belangrijk om met kameraden leuke activiteiten te ondernemen. Net zoals jij dat met je vriendinnen wilt doen. Je hebt op die manier ook nog iets te vertellen aan elkaar en behoudt zo ook je eigen identiteit en dagelijkse leven. Dat vinden mannen aantrekkelijk.

Vraag niet naar gevoelens

De meeste mannen hebben moeite met het uiten van gevoelens, zeker wanneer ze het stante pe onder woorden moeten brengen wat die gevoelens precies zijn. De delen in de hersenen die woorden en emoties verbinden zijn namelijk niet met elkaar verbonden. Het wil echter niet zeggen dat ze geen gevoelens hebben omdat ze die niet tonen. Lees zijn lichaamstaal en gezichtsuitdrukking om zijn gevoelens te kunnen peilen.

Mannen zijn visueel ingesteld

Ja, mannen zien andere vrouwen langs lopen. Ja, mannen kijken porno. Doe er niet zo moeilijk over. Je kunt je er druk om maken, maar dan krijg je alleen maar dat mannen het stiekem doen. En daar bereik je verder helemaal niks mee, buiten dat ze nog makkelijker iets voor je verborgen houden. En dat terwijl ze er eigenlijk liever open over zijn.

Maak geen ruzie over onzinnigheden

De toiletbril omhoog of omlaag? De afwas wel of niet gedaan? De fietsband opgepompt? Hoe vaak ga je het er over hebben. Pas jullie allebei een beetje aan en erger je niet aan onbenulligheden. Dat levert een veel betere sfeer en een gezelligere relatie op.

Schaam je niet voor je uiterlijk

Of het er nu om gaat dat je nog geen make-up op hebt als hij langs komt of dat je een raar gezicht trekt wanneer je klaar komt. Maak je er niet druk om. Hij vindt jou leuk. Wanneer jij je onzeker of ongemakkelijk voelt, dan voelt hij zich ook niet goed. Probeer je dus niet te zeer te schamen over hoe jij er uit ziet en zeker niet als dat op intieme momenten is.

Een paar seksuele must knows

  • Doe rustig aan met zijn penis. Het hoeft allemaal geen snelheidsrace te zijn of alle kante nop te vliegen. Er zijn ook maar weinig mannen die het lekker vinden als jij je tanden erin zet.
  • Mannen bespreken heel veel met elkaar. Maar vrouwen treden meer in details.
  • Het hoeft van mannen niet allemaal kaal en ten alle tijden fris en fruitig. Mannen zijn niet vies van een beetje viezigheid. Het moet wel allemaal hygiĆ«nisch blijven natuurlijk.
  • Het is geil als je geluid maakt, maar dan moet het wel echt zijn. laat fake gedrag achterwege.
  • Mannen zijn graag dominant in bed, maar je mag best wel wat sturen of de leiding nemen. Daar raken mannen zelfs erg opgewonden van.

Reacties van andere lezers

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over dit artikel en hun beoordeling erover.

Deel jouw reactie