BiLove expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Bilove review

Over Bilove

BiLove is een dating website voor biseksuele vrouwen. BiLove is onder meer bekend van De Telegraaf, GRAZIA, BNN en Ze.nl!Alle profielen worden individueel beoordeeld en alleen serieuze vrouwen worden opgenomen in het bestand. Aanmelden is gratis en ook het aanmaken van een profiel is gratis. Je kunt de profielen van andere leden bekijken met een gratis lidmaatschap. Wil je echter communiceren met andere leden, dan die je een abonnement aan te schaffen.

Wat kost het?

Met een lidmaatschap heb je volledig toegang tot alle functies van BiLove. Denk dan aan chatten, e-mailen en het bekijken van foto's. Voor een lidmaatschap betaal je 24,99 euro per maand bij een lidmaatschap van 1 maand en er is nu een promotie waarbij je dan 1 maand extra gratis krijgt. Een lidmaatschap van een kwartaal kost 43,95 euro en een abonnement van een half jaar kost 59,70 euro.

Waar kennen we BiLove van?

BiLove is onder meer bekend van De Telegraaf, GRAZIA, BNN en Ze.nl. Er zijn al meer dan 60.000 aanmeldingen. Daarnaast is er een behulpzame en vriendelijke helpdesk die je te woord staat bij vragen of problemen. De helpdesk is via de mail en telefonisch bereikbaar.

BiLove is een zeer populaire datingsite voor vrouwen bij bischierige vrouwen, maar ook bij vrouwen die al langer weten dat ze op andere vrouwen vallen. Sommige vrouwen zijn single, maar je vindt er ook vrouwen die bijvoorbeeld in een relatie met een man zitten. De datingsite is open en transparant en er zijn geen addertjes onder het gras te ontdekken. Ben jij een biseksuele vrouw op zoek naar andere vrouwen voor dating, liefde of vriendschappen, dan is BiLove.nl zeker een aanrader.

Wij raden BiLove aan!

BiLove: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over BiLove en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 417 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen