Blendr expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Blendr review

Over Blendr

Blendr is onderdeel van Badoo. Dit is een internationale datingsite waar jij je gratis aan kunt melden en gratis een profiel aan kunt maken. Je kunt hier op zoek naar een date, nieuwe mensen leren kennen of alleen maar chatten. Registreren is makkelijk en kan met je Facebook-account of door middel van een e-mailadres en een wachtwoord.

Blendr zoekt automatisch naar leden in de buurt die voldoen aan jouw instellingen. Denk dan aan afstand, leeftijd en gedeelde interesses. Hoe meer foto's jij plaatst, hoe meer foto's jij van anderen kunt zien. Het communiceren op Blendr is gratis. Wil je volledig gebruik maken van de datingwebsite dan dien je Superkrachten, credits of een VIP-lidmaatschap aan te schaffen. Je kunt dezen allemaal alleen maar aanschaffen als je ook foto's op je profiel hebt staan.

Dit is echter allemaal niet per se nodig om gebruik te kunnen maken van Blendr. Het maakt het wel makkelijker om de juiste personen tegen te komen. Daarnaast worden de profielen gecontroleerd op echtheid. Wanneer je geen foto's, onherkenbare foto's of foto's waar jij niet op staat op je profiel hebt staan, dan kan het zomaar zo zijn dat je geen gebruik kunt maken van je profiel. Je kunt je profiel ook op diverse manieren verifiëren. Zo weten andere gebruikers dat ze met een echt lid te maken hebben. Zeker wanneer je op zoek bent naar een gratis date is Blendr een ideale website om die te vinden. Meld je vandaag nog aan om jouw virtuele datingavontuur te starten.

Wij raden Blendr niet aan!

Blendr: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Blendr en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 485 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen