Bullchat expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Bullchat review

Over Bullchat

Bullchat is de gratis sexchat website voor gay mannen. Je hoeft je niet aan te melden en je kunt heel simpel chatten door een foto te uploaden, een nickname in te voeren en een omschrijving van jezelf te geven. Je kunt een locatie invoeren of je geeft aan dat je overal bereikbaar wilt zijn.

Bullchat ziet er enigszins onprofessioneel uit wanneer je eenmaal bent ingelogd. Je ziet een lijst met 'Nieuw binnenkomers' en je kunt kiezen om foto's te zien, een lijst met leden te bekijken of te kiezen voor 'regio' en dan zie je iedereen in jouw regio.

Bullchat is volledig gratis. Je kunt webcammen, chatten en foto's versturen. Er is wel reclame op de website aanwezig, maar die weegt niet op tegen het kosteloze gebruik. Wanneer je op een naam klikt zie je helemaal rechts de beschikbare gegevens van die persoon. Op die manier kun je makkelijk bepalen of je contact wilt leggen. De chatsite is alleen voor mannen die op zoek zijn naar andere mannen.

De FAQ is kort en krachtig, je profiel kun je makkelijk aanpassen en wanneer je wilt cammen of je microfoon wilt gebruiken krijg je netjes een waarschuwing dat deze ingeschakeld wordt. Wanneer jij op zoek bent naar een date, een geile chat of waar jij ook maar zin in hebt, met andere mannen als man zijnde, dan is Bullchat zeker een aanrader. Je hoeft je niet eens te registreren en je kunt dus volledig anoniem van alle functies gebruik maken zonder ook maar een cent uit te geven.

Wij raden Bullchat aan!

Bullchat: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Bullchat en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 312 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen