Chatplaza expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Chatplaza review

Over ChatPlaza

ChatPlaza is misschien wel de bekendste en langst bestaande chat website van Nederland. Je kunt hier chatten zonder je te registreren. Dat staat op de voorpagina van ChatPlaza, maar wanneer je naar de chatboxen gaat dien je toch in te loggen of te registreren.

Je hoeft niet op een bevestigingsmail te wachten, maar je kunt meteen beginnen met chatten in een van de vele chatboxen. Ook hier gelden strenge regels waar op toegezien wordt door moderatoren en beheerders. De website bevat een hoop reclame linkjes, maar daar heb je weinig last van onder het chatten. Wanneer je op de namen van andere chatters klikt aan de rechterkant van het scherm dan kan je privechatten, een persoonlijke bericht sturen, fluisteren, maar ook het korte profiel van die persoon bekijken.

Je vindt er verder reclame linkjes naar flirtsites, datingsites, webcam sites, spelletjes sites enzovoorts. Er zijn verder geen kosten aan de chats verbonden en zolang je niet op de linkjes klikt, kun je zonder problemen met andere mensen chatten in een hoop verschillende chatboxen. Er zijn een hoop 18+ chatboxen te vinden, maar ook een boel luchtigere chatboxen met onderwerpen die uiteenlopen van gamen, jongeren, ouderen of webcam chats.

Ben je op zoek naar een gratis chatsite met een hoop verschillende boxen die uiteenlopen van erotisch tot gewoon gezellige gesprekjes dan is ChatPlaza een uitstekende chatsite. Let er op dat je niet op linkjes klikt die je doorsturen naar allerhande websites waar je dient te betalen voor diensten en je hebt een leuke online chattijd.

Wij raden Chatplaza aan!

Chatplaza: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Chatplaza en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 259 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen