ChatXL expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

ChatXL review

Over ChatXL

ChatXL is een gratis chat website voor jongeren. Je kunt je hier aanmelden van af 16 jaar zonder toestemming van je ouders. Pas van af 18 jaar mag je in alle chatboxen komen en gebruik maken van de 18+ chatboxen. Je hoeft je niet te registreren, maar dit kan wel. Er is geen controle op leeftijden, dus iedereen is welkom.

ChatXL is best streng en heeft een hoop regels waar jij je aan dient te houden. Om hier op toe te zien zijn er beheerders en moderatoren die de verschillende chatboxen in de gaten houden. Bij klachten over ongewenst gedrag kun jij je ook tot hen wenden. Via ChatXL kun je ook direct daten.

Je geeft aan of je een man of een vrouw en waar je naar op zoek bent, een voorkeursleeftijd en ook naar wat voor een soort dating je op zoek bent, bijvoorbeeld of je een alleenstaande ouder bent, homoseksueel, hoger opgeleid en er zijn nog meer keuzes. Daarnaast kun je ook nog je intenties aangeven. Daten, een relatie, sex, vriendschap. Noem maar op.

Aan de hand van jouw voorkeuren krijg je een selectie met datingsites te zien waar jij je dan kunt aanmelden. In de selectie met datingsites zie je in een oogopslag welke mogelijkheden een datingsite heeft en wat de eventuele kosten zijn. Dit zegt verder niks over de betrouwbaarheid van de datingsites daar ChatXL waarschijnlijk een vergoeding per aanmelding krijgt. Staar je hier dus niet blind op. Wil je spannend, gezellig of ondeugend chatten, dan is ChatXL een goede chatsite om eens een bezoekje aan te brengen.

Wij raden ChatXL aan!

ChatXL: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over ChatXL en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 254 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen