ChristianMatch expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

ChristianMatch review

Over ChristianMatch

ChristianMatch is een datingsite voor christelijke mensen. Aanmelden is gratis. Je dient een hele lijst met vragen te beantwoorden voor je aangemeld bent. Daarnaast dien je een geloofsvraag in te vullen om je profiel goedgekeurd te krijgen. Ook hieraan zitten allerlei richtlijnen gebonden die je maar beter even door kunt lezen.

Wat kost het?

Na aanmelding krijg je een gratis proefabonnement van twee weken waarin je de website geheel kunt uitproberen. Je kunt niet meteen beginnen na dat je op de bevestigingslink hebt geklikt, want je profiel wordt beoordeeld door een beheerder. Je hebt al een abonnement van af 5,- euro per maand.

ChristianMatch lijkt een legitieme datingsite voor christelijke mensen. Er wordt veel moeite gedaan om het een fijn platform te maken waar jij samen met anderen jouw geloof kunt belijden en een partner kunt vinden die daarbij aansluit. Naast de matchopties is er ook een webshop waar je films, boeken, muziek en cadeautjes kunt bestellen. Allemaal met een christelijke inslag natuurlijk.

De datingsite voor Christenen lijkt een legitieme website waar veel wordt gedaan voor de leden en waar zorg wordt gedragen voor een veilig en betrouwbaar platform. Er zijn een hoop mogelijkheden met betrekking tot specifieke vormen van het Christelijk geloof en wanneer jij als Christen op zoek bent naar een partner of vriendschappen, dan is dit zeker een goede website om je aan te melden zodat jij ook online iemand kunt vinden met wie jij samen door het leven kunt gaan en met wie jij samen je geloof kunt volgen.

Wij raden ChristianMatch aan!

ChristianMatch: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over ChristianMatch en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 253 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen