Cupiconia expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Cupiconia review

Over Cupiconia

Cupiconia is een contactsite voor singles. Aanmelden is gratis, maar je bent wel verplicht om je GSM-nummer op te geven. Daarbij wordt duidelijk aangegeven dat voor het ontvangen van SMS-berichten geen kosten in rekening worden gebracht. Cupiconia bestaat hoofdzakelijk uit fictieve en non fictieve contentVoor het versturen van een SMS naar een ander lid betaal je 2 credits.

Wat kost het?

Credits kun je in een bundel aanschaffen en je betaalt dan tussen de 10,- euro voor 10 credits en 400,- euro voor 1700 credits. Dat zijn dus redelijk prijzige berichtjes en SMS-jes die je verstuurt. Als je daarvoor echte contacten legt, dan is dat het misschien wel waard voor jou, maar als je de Algemene Voorwaarden doorneemt, dan zie je snel dat dit onwaarschijnlijk is.

Hoewel er in de Algemene Voorwaarden staat dat de website er alles aan doet om Fake profielen te weren, staat er direct onder het volgende:

Even opletten!

“Cupiconia bestaat hoofdzakelijk uit fictieve en non fictieve content waar niet in alle gevallen een afspraak mogelijk is puur vanwege het feit dat wij niet alles op echtheid kunnen controleren.”

Hoewel ze dus insinueren zelf niets met de fake profielen te maken te hebben, gaan er wel alarmbellen rinkelen en is het maar de vraag of de fictieve content niet gebruikt wordt om jou credits te laten gebruiken. Ze nemen in ieder geval niet de verantwoordelijkheid voor de nepprofielen en insinueren dat deze niet van hen afkomstig zijn.

Conclusie

Het is dus onduidelijk hoe legitiem Cupiconia is, maar aangezien er meestal iets over fake profielen in de Algemene Voorwaarden staat als de website zelf gebruik maakt van deze profielen is het niet aan te raden om je hier aan te melden wanneer jij serieus op zoek bent naar online contacten met echte leden.

Wij raden Cupiconia niet aan!

Cupiconia: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Cupiconia en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen