DateAnoniem expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

DateAnoniem review

DateAnoniem is een contactsite voor mannen, vrouwen en koppels die op zoek zijn naar spannende contacten of een avontuur zoeken. Het is echter niet zeker dat je dit contact vindt met echte leden. Wanneer je door de pagina scrolt, vind je naast een hoop tekst, helemaal onderaan het volgende:

“De profielen op Dateanoniem.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.”

Je kunt gratis lid worden en een advertentie plaatsen. Ontvangen berichten kun jij lezen, maar om een bericht te versturen dien je credits aan te schaffen. Dit kun je doen via de telefoon. Dan betaal je 1,40 euro per credit. Of via een andere betaalmethode en dan kun je een bundel aanschaffen. Je betaalt dan tussen 0,66 eurocent per bericht bij 300 credits tot 1,- euro per bericht bij 10 credits.

Het is echter maar de vraag of jij contact krijgt met echte leden. Daarom is het verstandig om de Algemene Voorwaarden door te nemen. In Artikel 4.4 vind je dan het volgende: “... Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.”

Zijn fysieke afspreken niet mogelijk?

Dit vind je ook weer terug in Artikel 5.1 en 5.2. Daarnaast staat het volgende in Artikel 5.3: “... behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op Dateanoniem.nl te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.”

Ben jij op zoek naar serieuze online contacten met wie jij een date in het echt kunt afspreken, dan is het zeker niet aan te raden om je aan te melden op Dateanoniem.nl. De kans is namelijk groot dat je hier te maken krijgt met nepprofielen.

Wij raden DateAnoniem niet aan!

DateAnoniem: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over DateAnoniem en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 253 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen