Datebord expert review & ervaringen

Door: Patrick Bouter

Datebord review

Review datingsite Datebord.nl

Datebord is een dating advertentie prikbord. Aanmelden is gratis en je maakt meteen een profiel aan wanneer jij je registreert.Pas op! Datebord mag jouw gegevens doorverkopen aan derdenNa het bevestigen van je e-mail dien je te wachten tot de website je profiel heeft gecontroleerd voor jij volledig gebruik kunt maken van de website. Ondertussen kun je wel je profiel aanpassen of aanvullen en een foto plaatsen, maar verder kun je geen gebruik meer maken van de datingsite. Vreemd.

Wanneer je namelijk nog niet aangemeld bent, kun je advertenties lezen, profielen bekijken en een bericht versturen. Hiervoor dien je dan wel wat informatie op te geven, waar de plaatser van de advertentie om zou vragen. Dit blijkt een verkapte manier van aanmelden te zijn.

Lees de Algemene Voorwaarden van Datebord goed door

Het is belangrijk om de Algemene Voorwaarden van Datebord.nl goed door te lezen. Hier wordt aangegeven dat je gebruik kunt maken van een 'doorlopend abonnement' welke de duur heeft van 1, 3 of 6 maanden. Hiervoor geef je een machtiging tot automatisch incasso af. Echter, wanneer jij het abonnement wilt stopzetten dien je dit 1 maand vooraf aan te geven. Bij een abonnement van 1 maand dien je dus ook meteen het abonnement stop te zetten en dit dien je schriftelijk te doen.

Wanneer je echt op je profiel kijkt, zie je dat je credits kunt kopen, terwijl er in de Algemene Voorwaarden dus over een abonnement wordt gesproken. Voor de credits betaal je tussen de 6,- euro voor 25 credits en 46,- euro voor 500 credits.

Ook artikel 8 verdient aandacht. Hier staat namelijk in dat Datebord jouw gegevens mag doorverkopen aan derden: “Datebord kan de door deelnemer opgegeven persoonsgegevens verstrekken aan derden, zonder hier voorafgaand nadere toestemming voor te vragen.”

Al met al is het allemaal erg onduidelijk, onoverzichtelijk en komt het onbetrouwbaar over.

Wij raden Datebord niet aan!

Datebord: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Datebord en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen