Datingcontacten expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

Datingcontacten

De plek om een nieuwe liefde te vinden?

Datingcontacten is een website waar je kunt flirten en daten met leuke singles. In Artikel 1.8 wordt ook duidelijk wat er dan niet betrouwbaar aan de datingsite is!Aanmelden is gratis en gebeurt vlot zonder dat je allerhande extra informatie dient in te vullen. Na het bevestigen van je e-mailadres kun je profielen bekijken. Wil je communiceren met andere leden dan dien je credits aan te schaffen. Let hierbij goed op, want op het moment dat jij een bestelling plaats zie jij af van de wettelijk verplichte bedenktermijn van 14 dagen.

Wat kost het?

Voor een creditpakket betaal je tussen de 10,- euro voor 160 credits en 200,- voor 4236 credits. Dit lijkt een voordelig aanbod, maar wanneer je er vervolgens achter komt dat je 16 credits per bericht betaalt, blijkt dit toch niet zo voordelig te zijn.

Datingcontacten gebruikt dezelfde Algemene Voorwaarden als Thuiswinkel.org, maar dit betekent niet dat zij ook lid zijn van deze organisatie. Het geeft daarmee een vertrouwde indruk af, die vals blijkt te zijn. In Artikel 1.8 wordt ook duidelijk wat er dan niet betrouwbaar aan de datingsite is:

“De website kan fictieve profielen bevatten waarmee fysieke contacten niet mogelijk zijn.”

Dit betekent dus dat wanneer jij contact hebt met een ander lid het zomaar zo kan zijn dat je eigenlijk met een operator zit te kletsen, of zelfs meerdere. De kans dat jij een echte date vindt op Datingcontacten is dus zeer klein te noemen. Het is daarom dus ook niet aan te raden om je hier aan te melden.

Wij raden Datingcontacten niet aan!

Datingcontacten: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Datingcontacten en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen