Disclaimer

Whale Solutions verleent je hierbij toegang tot Datingsite-vergelijken.nl. Hier zijn informatie teksten te lezen, afbeeldingen te bekijken en er is andere informatie te vinden.

Whale Solutions behoudt zich daarbij het recht om op ieder moment de inhoud te wijzigen of gedeeltes te verwijderen zonder jou daarvan op de hoogte te stellen. De informatie die op de website te lezen is die is vrijblijvend. Deze dient dan ook niet als een concreet aanbod te worden gezien. Overeenkomsten worden alleen gesloten na uitdrukkelijk contact met de webmaster.

Beperkte aansprakelijkheid

Whale Solutions zal zijn uiterste best doen om de informatie op de website zo actueel mogelijk te houden. Ondanks deze inspanning kan het zijn dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De informatie die op de website wordt aangeboden is zonder garantie of aanspraak op juistheid. De informatie kan dan ook op ieder moment zonder voorafgaande mededeling worden aangepast.

Prijzen, aanbiedingen of andere informatie zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor gevolg van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Er zal geen overeenkomst tot stand komen op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van de intellectuele eigendommen liggen bij Whale Solutions.

Het is mogelijk dat deze disclaimer van tijd tot tijd gewijzigd wordt.

Contact

Email

Je kan ons benaderen door een e-mail te sturen naar het volgende e-mailadres:

info@datingsite-vergelijken.nl