DiscreetEenDate expert review & ervaringen

Door: Jeroen van de Berg

DiscreetEenDate review

Over DiscreetEenDate

DiscreetEenDate is een flirtsite voor mensen die in een lange relatie zitten en in een sleur terecht zijn gekomen. Wanneer je de website doorleest voor jij je aanmeldt, krijg je het idee met een serieuze datingsite te maken te hebben. Er wordt gesteld dat fakers en neppers geweerd worden en dat er alles aan gedaan wordt om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Aanmelden is gratis en snel gebeurd. Na je aanmelding krijg je 5 credits gratis. Wil je verder communiceren met andere leden dan dien je meer credits aan te schaffen. Hier betaal je tussen de 0,66 eurocent per credit bij een pakket van 300 credits en 1,- per credit bij een pakket van 10 credits. Een bericht kost 1 credit.

Voor jij je aanmeldt dien je de Algemene Voorwaarden te accepteren en in het geval van DiscreetEenDate is het verstandig dat je dit even goed doorneemt. Hier vind je namelijk het volgende:

“Artikel 4: Aansprakelijkheid

4.4 … Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk”

En dat is nog niet alles.

“Artikel 5: Content

5.1 … Personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. 5.2 Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen. 5.3 The Right Link B.V. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn. “

Hoewel de website dus beweert neppers te weren, is het eigenlijk zo dat ze zelf neppers produceren. Wanneer je op zoek bent naar een serieuze (seks)date dan is het niet aan te raden je hier aan te melden.

Wij raden DiscreetEenDate niet aan!

DiscreetEenDate: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over DiscreetEenDate en hun beoordeling erover.

Deel jouw ervaringen