Dreammatch expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

Dreammatch

Wat voor datingsite is Dreammatch?

Zoals de naam van deze datingsite al aangeeft is het mogelijk om contact te leggen met andere mensen op deze website. Nu kun je dit natuurlijk bij alle datingsites doen en wat maakt het dan ook dat Contactmatch anders is? Het leuke is dat je op deze datingsite contact kunt leggen om bijvoorbeeld ook een vriendschap te realiseren. Je hoeft dus niet op zoek te zijn naar een relatie. Het kan best zijn dat je een scheiding achter de rug hebt en dat je het even kalm aan wilt doen. Contactmatch is dan de ideale website om leuke mensen te leren kennen. Altijd alleen zijn dat is ook niets en deze website kan er dan voor zorgen dat je snel in contact komt met leuke mensen uit je eigen regio.

Er is geen automatische verlenging van het lidmaatschap

Wat nog weleens vervelend is bij datingsites dat is de automatische incasso. Als je net even te laat bent met het opzeggen dan zit je er weer voor een lange tijd aan vast. Dit is bij Contactmatch niet het geval. Als je hier betaald hebt en je wilt niet verlengen dan hoef je niets te doen. Je lidmaatschap wordt namelijk niet automatisch opnieuw verlengd. Log je nu in blijkt dat je lidmaatschap verlopen is en wil het toch verlengen dan kun je makkelijk met iDeal een betaling verrichten. Je kunt dan meteen weer verder gaan met het zoeken naar andere leuke mensen. Dit is iets wat Contactmatch wel onderscheidt van andere datingsites en je weet dus ook dat je nooit teveel betaald.

Je kunt overal en altijd op zoek naar leuke mensen

De website van Contactmatch is zo gemaakt dat deze niet alleen goed te bezoeken is op je computer op je laptop. Ook als je op je smartphone of je tablet de website gaat bekijken dan kun je deze goed bekijken. De mobiele website is duidelijk en je kunt er alles op doen wat je op de 'normale' website ook kunt doen. De leden die bij Contactmatch staan ingeschreven zijn allemaal echt en worden handmatig gecontroleerd. Schrijf je dus eens gratis in en zie wat Contactmatch jou te bieden heeft.

Wij raden Dreammatch aan!

Dreammatch: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Dreammatch en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 260 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen