Easydate expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Easydate

Maakt Easydate veel gebruik van nep profielen?

EasyDate is een datingwebsite. Bij registratie blijkt het gebruikte e-mailadres al in gebruik te zijn. Opnieuw het wachtwoord aanvragen blijkt de oplossing tot dit raadsel, al blijft het onduidelijk hoe dit e-mailadres al bekend kan zijn.“... De profielen op easydate.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk...” Na het ontvangen van nieuwe inloggegevens blijkt de inbox al vol te zitten met een paar honderd berichten. Dit is lichtelijk verdacht. Voor je inlogt kun je onder aan de pagina vinden wat hier de oorzaak van kan zijn: “... De profielen op easydate.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk...”

Wat staat er in de Algemene Voorwaarden?

Tijd om de Algemene Voorwaarden erbij te nemen. Uit Artikel 4.4 blijkt vervolgens wederom dat je hier te maken hebt met nepprofelen: “...Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk...”

In artikel 5.1 staat hetzelfde vermeld en in Artikel 5.2 staat zelfs dat het “expliciet niet het doel van easydate.nl is om fysieke afspraken tot stand te brengen”.

Voor contact met deze nepprofielen of echte leden dien je credits aan te schaffen. Deze koop je in bundels en daarvoor betaal je tussen de 0,66 eurocent per bericht bij 300 credits tot 1,- bij 10 credits.

Aangezien EasyDate gebruik maakt van nepprofielen is de kans erg klein dat je dankzij deze credits contact krijgt of een echte date scoort. Aanmelden is dan ook niet aan te raden als je meer zoekt dan contact met operators die via een fake profiel met jou communiceren.

Wij raden Easydate niet aan!

Easydate: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Easydate en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 470 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen