Easyflirt expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Easyflirt review

Over Easyflirt

Easyflirt is een dating site voor mannen en vrouwen, hetero en gay. Aanmelden is gratis en je kunt dit doen met je Facebook profiel of door je e-mailadres op te geven. De website is gedeeltelijk in het Engels. Wanneer je op de bevestigingslink in de e-mail geklikt hebt, kom je terecht op de abonnementenpagina van Easyflirt. Het is dus niet mogelijk om gebruik te maken van Easyflirt, zonder een abonnement te nemen.

Wat kost het

Er zijn diverse abonnementen met verschillende mogelijkheden. Je kunt om te beginnen een trial van 3 dagen nemen. Alhoewel de leden echt zouden kunnen zijn, is het allemaal maar erg moeilijk na te gaanHiermee heb je de voordelen van een Brons-abonnement en je betaalt hiervoor 3,25 euro. Voor een Gouden abonnement betaal je 29,99 euro per maand, voor een Zilveren abonnement betaal je 29,49 euro per maand en voor een Bronzen abonnement betaal je 28,99 euro per maand.

Met een abonnement kun je gebruik maken van verschillende functies. Zo kun je onder meer speedflirten, gebruik maken van Easyflirt messenger, chatten met webcam en heb je uitgebreide zoekopties. De Algemene Voorwaarden zijn opgesteld in drie talen: Engels, Frans en Nederlands. Dit zijn niet drie verschillende documenten, maar in 1 en hetzelfde document. Dit maakt alles erg onduidelijk en ook behoorlijk onbetrouwbaar. Je weet namelijk niet waarmee jij instemt op het moment dat je de Algemene Voorwaarden accepteert als je niet alle drie de talen spreekt.

Conclusie

Alhoewel de leden echt zouden kunnen zijn, is het allemaal maar erg moeilijk na te gaan, onder meer door het gebruik van de verschillende talen, maar ook omdat je verplicht bent om eerst te betalen voor je een kijkje kunt nemen of de website kunt uitproberen. Het is dan ook niet aan te raden om je hier aan te melden als je op zoek bent naar nieuwe contacten of een date.

Wij raden Easyflirt niet aan!

Easyflirt: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Easyflirt en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 262 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen