Flirtbericht expert review & ervaringen

Door: Patrick Bouter

Flirtbericht review

Over Flirtbericht

FlirtBericht is een flirt site waar je op zoek kunt naar spannende online sexcontacten. Aanmelden is gratis en je moet een serie vragen invullen voor je aangemeld bent. Vervolgens krijg je 2 credits gratis zodat je de website kunt uitproberen. Credits kun je kopen in bundels. Je betaalt dan tussen de 0,90 eurocent per credit bij aanschaf van 25 credits en 0,67 eurocent per credit bij aanschaf van 300 credits.

Je merkt al snel dat je heel veel berichten ontvangt en dat is vreemd. Wanneer je echter de Algemene Voorwaarden hebt doorgenomen voor dat jij je aanmeldde dan zou je kunnen weten waar dit door komt. Hier in staat namelijk het volgende:

“Artikel 3. De Dienst

3.8 Connect All behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zelf profielen op het Platform aan te maken en namens deze accounts berichten aan de Gebruiker te verzenden. De Gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op het Platform derhalve fictief is en deze enkel zijn aangemaakt om Berichten mee uit te wisselen, afspraken in levende lijve zijn bij dergelijke Accounts niet mogelijk.”

Je hebt dus te maken met een website die nep profielen gebruikt om berichten met jou uit te wisselen. Als jij die berichten wilt beantwoorden heb je credits nodig. En voor die credits betaal je dus. De kans is heel erg klein dat je hier echte contacten op doet om mee te flirten of om mee af te spreken voor een date. Het is dan ook zeker niet aan te raden om je aan te melden voor deze flirtsite.

Wij raden Flirtbericht niet aan!

Flirtbericht: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Flirtbericht en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 251 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen