Flirtwereld expert review & ervaringen

Door: Dionne de Groot

Flirtwereld review

Op FlirtWereld kun je online flirten met mannen en vrouwen.De profielen op Flirtwereld.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk Aanmelden is gratis. Bij registratie bleek het gebruikte e-mailadres reeds lid te zijn. In de meeste gevallen houdt dit in dat bij aanmelding op een andere datingsite, de gegevens gebruikt worden voor meerdere platformen. Daar is in principe niets mis mee, ware het niet dat dit onbekend was. Foto's en andere gegevens staan dus op meer plaatsen online zonder dat jij je daar bewust van hoeft te zijn.

Voor jij je aanmeldt, zie je onder aan de pagina nog iets anders opvallends:

“De profielen op Flirtwereld.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.”

Dit houdt in dat je te maken hebt met nepprofielen en het is dus zaak dat je de Algemene Voorwaarden goed doorneemt voor je lid wordt of besluit om credits aan te schaffen. In Artikel 4. Aansprakelijkheid staat dan ook het volgende:

“...Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk.”

De Algemene Voorwaarden

Dit vind je ook weer terug in Artikel 5.1 en in Artikel 5.2 staat zelfs dat volgende: “Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen.”

In Artikel 5.3 staat ook nog eens dat de website “uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.”

Wat kost het?

Besluit jij desondanks dat je credits aan wilt schaffen om te communiceren dan kun je dit doen in bundels en dan betaal je tussen de 0,66 eurocent per bericht bij een bundel van 300 credits en 1,- euro per bericht bij een bundel van 10 credits.

De kans dat je op FlirtWereld kunt flirten met echte leden is miniem te noemen en wanneer jij hier naar op zoek bent is het dus ook n iet aan te raden om hier lid te worden.

Wij raden Flirtwereld niet aan!

Flirtwereld: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Flirtwereld en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 258 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen