Flirtzoeken expert review & ervaringen

Door: Eliza de Jager

Flirtzoeken review

Over Flirtzoeken

FlirtZoeken is een website waar je kunt flirten met mannen en vrouwen. Je kunt je er gratis aanmelden. Tijdens het registreren blijkt het gebruikte e-mailadres al bekend te zijn, maar zelfs na onderzoek blijft onduidelijk hoe dit kan. Via aanmelding op een andere datingsite is het gebruikte e-mailadres dus ook al bekend bij Flirtzoeken.

Voor het versturen van berichten dien je credits aan te schaffen. Flirtzoeken verstuurt berichten via nepprofielen om er op die manier voor te zorgen dat jij credits verbruikt:Hiervoor schaf je een creditbundel aan en dan betaal je tussen de 0,66 eurocent per bericht bij een bundel van 300 credits en 1,- per bericht bij een bundel van 10 credits. De kans is echter klein dat je met een echt lid communiceert wanneer je deze credits gebruikt. Voor jij je aanmeldt kun je helemaal onder aan de pagina namelijk lezen dat de website gebruik maakt van nepprofielen:

Veel fake profielen?

“De profielen op Flirtzoeken.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.”

Ook uit de Algemene Voorwaarden blijkt dat de website niet het doel heeft om een datingplatform te zijn:

“5.2. Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen.”

En nog erger: Flirtzoeken verstuurt berichten via nepprofielen om er op die manier voor te zorgen dat jij credits verbruikt:

“5.3. The Right Link B.V. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.”

Als jij op zoek bent naar een serieuze date met echte mensen dan is het niet slim om op Flirtzoeken een profiel aan te maken.

Wij raden Flirtzoeken niet aan!

Flirtzoeken: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Flirtzoeken en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 261 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen