Fotodate expert review & ervaringen

Door: Bianca van Huizenn

Fotodate review

Over Fotodate

Het is op Fotodate.nl onduidelijk voor jij je aanmeldt wat precies het doel van de website is. Nepprofielen en een gedeeltelijk Engelstalige website maken het geheel onbetrouwbaar en onduidelijkNa aanmelding blijkt dat je kunt chatten via een 'stem en video' chat. En om gebruik te maken van de verschillende functies dien je een abonnement te nemen. Hiervoor betaal je tussen de 24,99 euro voor 1 maand en 14,99 voor 6 maanden. Wil je van extra functies gebruik maken dan dien je nog eens 14,90 euro per maand extra te betalen voor het VIP-abonnement.

De website is gedeeltelijk Engelstalig en ook de Algemene Voorwaarden zijn in het Engels. Uit Artikel 3.3 blijkt dan vervolgens dat ze jouw foto's, video's en andere gegeven mogen gebruiken voor promotionele doeleinden, oftewel om er reclame mee te maken. Wanneer jij dus discreet lid wilt zijn,dan kan dat niet. Daarnaast kan jouw profiel op andere websites dan Fotodate.nl gebruikt worden.

Wat vinden we in de Algemene Voorwaarden

Vervolgens staat in Artikel 3.4 dat het kan zijn dat je met fictieve profielen te maken hebt en dat de communicatie en berichten fictief kunnen zijn. Het doel is entertainment. (vrij vertaald). Voor een behoorlijk bedrag per maand heb je dus met operators te maken en de kans dat je contact met andere leden te maken hebt is erg klein.

Nepprofielen en een gedeeltelijk Engelstalige website maken het geheel onbetrouwbaar en onduidelijk. Wanneer jij dus op zoek bent naar een serieuze date of fotocontact is het niet aan te raden om je aan te melden op Fotodate.nl

Wij raden Fotodate niet aan!

Fotodate: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Fotodate en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 265 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen