Friendscout24 expert review & ervaringen

Door: Denise Visser

Friendscout24 review

Over Friendscout24

Sinds 2014 is Friendscout24 onderdeel van Lexa. Wanneer jij je dus aanmeldt op deze datingsite word je doorgestuurd naar Lexa.nl. Dit toont zich meteen als jij de bevestigingsmail ontvangt. Deze komt van Lexa.nl en niet van Friendscout24.

Lexa is de nummer 1 datingsite van Nederland. Je kunt hier andere singles ontmoeten. Lexa is de nummer 1 datingsite van NederlandAanmelden is gratis en verloopt vlot. Wanneer je gebruik wilt maken van alle functies van het datingplatform zoals onder meer het lezen en versturen van berichten, dan dien je een abonnement te nemen. Een abonnement kost tussen de 24,99 euro per maand bij een lidmaatschap van 1 maand en 9,99 euro per maand bij een lidmaatschap van 6 maanden.

Wat is Lexa?

Lexa is meer dan alleen een datingsite. Je kunt singles online ontmoeten, maar ook via diverse events die Lexa organiseert zoals onder meer borrels, cocktail workshops en kook workshops, maar ook reizen, diners en games en sport events.

Je kunt ook het Shuffle spel spelen. Je ziet dan de profielfoto van andere leden en kunt op 'ja' of 'nee' klikken. Lexa is ook gekoppeld aan LexaMore, hier kun je op basis van een persoonlijkheidstest gematcht worden met andere leden.

Friendschout24 oftewel Lexa is een betrouwbaar en veilig datingplatform met een hoop verschillende mogelijkheden die jou allemaal helpen bij het vinden van een nieuwe liefde, een date of een ander leuk avontuur. Het is de nummer 1 datingwebsite van Nederland met reden. Wanneer jij serieus op zoek bent, dan is het zeker aan te raden dat jij je hier aanmeldt.

Wij raden Friendscout24 aan!

Friendscout24: ervaringen & beoordelingen

Lees hier wat andere mensen te zeggen hebben over Friendscout24 en hun beoordeling erover.

Klik hier om alle 477 ervaringen te lezen!

Deel jouw ervaringen